Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Συντριβή αεροσκάφους με 54 επιβάτες στην Ινδονησία
Συντριβή αεροσκάφους με 54 επιβάτες στην Ινδονησία

Συντριβή αεροσκάφους με 54 επιβάτες στην Ινδονησία

Ένα αερο με 54 επιβαίνοντες συνετρίβη σήμερα στην απομακρυσμένη και ορεινή περιοχή της ανατολικής Παπούα στην Ινδονησία, ανακοίνωσε ένας κυβερνητικός αξιωματούχος.

“Η τελευταία πληροφορία είναι ότι το της Trigana, με το οποίο χάθηκε η επαφή, βρέθηκε στην περιφέρεια Οκ Μπάπε, στα Όρη Μπριντάνγκ”, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο διευθυντής της Υπηρεσίας Αεροπορικών Μεταφορών στρατηγός Σουπρασέτιο. “Κάτοικοι έδωσαν την πληροφορία πως το αερο συνετρίβη στο όρος Τανγκόκ”.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει κάποιος επιζών.

ωρίτερα η ινδονησιακή Υπηρεσία Έρευνας και Διάσωσης (BASARNAS) είχε ανακοινώσει πως η επαφή του πύργου ελέγχου με ένα δικινητήριο ελικοφόρο χάθηκε καθώς αυτό πετούσε πάνω από την δασώδη περιοχή της ανατολικής Ινδονησίας, αλλά οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του ήταν δύσκολες επειδή έπεφτε η νύχτα.

Ο διευθυντής αεροπορικών επιχειρήσεων της Trigana Air, στην οποία ανήκε το αεροπλάνο, δήλωσε πως μέσα σε 30 λεπτά αφότου χάθηκε η επαφή μαζί του η αεροπορική εταιρεία έστειλε ένα άλλο αεροπλάνο για να ακολουθήσει την ίδια διαδρομή, όμως αυτό το τελευταίο δεν βρήκε τίποτε εξαιτίας της ς, έγινε γνωστό από τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό της BASARNAS στο , το αεροσκάφος, ένα ATR 42-300 μικρών αποστάσεων που είχε κατασκευασθεί στη αλλία και την Ιταλία, μετέφερε 44 ενήλικες επιβάτες, πέντε μέλη πληρώματος και πέντε και νήπια.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση