Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Συνελήφθησαν ύποπτοι για την επίθεση στην Μπανγκόκ
Συνελήφθησαν ύποπτοι για την επίθεση στην Μπανγκόκ

Συνελήφθησαν ύποπτοι για την επίθεση στην Μπανγκόκ

Στην έκδοση δύο ενταλμάτων σύλληψης για ισάριθμους υπόπτους που σχετίζονται με τη βομβιστική επίθεση στο της Μπανγκόκ προχώρησε χθες η ταϊλανδική . Ταυτόχρονα, εξακολούθησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με την , η σε διαμέρισμα στο Μιν Μπουρί, στα περίχωρα της ταϊλανδικής πρωτεύουσας, έφερε στο υλικά κατασκευής βομβών, όπως ψηφιακά ρολόγια, πυροκροτητές και λίπασμα.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί μια 26χρονη Ταϊλανδή και έναν 40χρονο αλλοδαπό. Το Σάββατο, η αστυνομία συνέλαβε μετά την σε διαμέρισμα στην περιοχή Νονγκ Τσοκ της Μπανγκόκ έναν ύποπτο και κατέσχεσε περισσότερα από 200 διαβατήρια και διαφόρων ειδών .

Η βομβιστική επίθεση της 17ης Αυγούστου σε ινδουιστικό ναό της ταϊλανδικής πρωτεύουσας προκάλεσε τον θάνατο 20 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσότερων από 100. Το στρατιωτικό καθεστώς της Ταϊλανδής απέδωσε την έ σε κύκλους που θέλουν να βλάψουν την και τον τουρισμό.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις των δύο νέων καταζητουμένων. Η γυναίκα, η Ουάνα Σουανσάν, εμφανίζεται να φοράει μαντίλα και είναι αυτή που είχε νοικιάσει το δωμάτιο στο οποίο έμενε ο καταζητούμενος άνδρας. Η ταϊλανδική αστυνομία ήδη επισκέφθηκε την οικογένεια της γυναίκας στην επαρχία Πανγκ Να, όπου ενημερώθηκε ότι η γυναίκα μένει στο εξωτερικό. «Μας είπαν ότι η Ουάνα ζει στην Τουρκία με τον Τούρκο σύντροφό της και το παιδί της καθώς και ότι δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας Ταρατσά Τομπάτ.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση