Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Σημάδια από βασανιστήρια στο πτώμα του ιταλού φοιτητή που βρέθηκε στην Αίγυπτο
Σημάδια από βασανιστήρια στο πτώμα του ιταλού φοιτητή που βρέθηκε στην Αίγυπτο

Σημάδια από βασανιστήρια στο πτώμα του ιταλού φοιτητή που βρέθηκε στην Αίγυπτο

Το ενός ιταλού φοιτητή που αγνοείτο στο βρέθηκε ημίγυμνο στην άκρη του δρόμου με καψίματα από τσιγάρο και άλλα ίχνη βασανιστηρίων, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος αιγύπτιος εισαγγελέας.

Στη Ρώμη, το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον αιγύπτιο πρεσβευτή προκειμένου να εκφράσει την ανησυχία του για τον θάνατο του Τζούλιο Ρεγκένι, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 25 Ιανουαρίου, κατά την πέμπτη επέτειο της ς που έθεσε τέρμα στην τριαντάχρονη διακυβέρνηση της χώρας από τον .

Το του 28χρονου διδακτορικού φοιτητή του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ μεταφέρθηκε σε νεκροτομείο του Καΐρου, δήλωσαν ένας εργαζόμενος στο νεκροτομείο και αξιωματούχοι των δυνάμεων ασφαλείας.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν πως έχει αρχίσει έρευνα. Η σορός του Ρεγκένι βρέθηκε στην αρχή του αυτοδρομου που οδηγεί από το στην , είπαν.

Ένας φίλος δήλωσε πως τα ίχνη του Ρεγκένι χάθηκαν αφότου έφυγε από το σπίτι του σε καλή συνοικία του Καΐρου προκειμένου να συναντήσει έναν άλλον φίλο του στο της πόλης.

Πέρυσι, μαχητές του Ισλαμικού Κράτους είχαν απαγάγει έναν Κροάτη από τα περίχωρα του Καΐρου και στη συνέχεια τον είχαν αποκεφαλίσει, όμως τέτοια περιστατικά είναι σπάνια και υπήρχε ισχυρή παρουσία της αστυνομίας στο του Καΐρου όταν εξαφανίστηκε ο Ρεγκένι.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση