Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Σεξουαλικές επιθέσεις σε 12 από τα 16 κρατίδια της Γερμανίας έγιναν την Πρωτοχρονιά
Σεξουαλικές επιθέσεις σε 12 από τα 16 κρατίδια της Γερμανίας έγιναν την Πρωτοχρονιά

Σεξουαλικές επιθέσεις σε 12 από τα 16 κρατίδια της Γερμανίας έγιναν την Πρωτοχρονιά

Η γερμνική αστυνομία αναθεώρησε προς τα επάνω την έκταση των επιθέσεων που έγιναν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς σε βάρος γυναικών σε όλη τη χ και όχι μόνο στην Κολονία, καθώς σε μια έκθεσή της αναφέρει ότι αναφέρθηκαν τέτοια φαινόμενα σε 12 από τα 16 κρατίδια.

Συνολικά σε δώδεκα από τα συνομόσπονδα γερμανικά κρατίδια καταγγέλθηκαν ουαλικές επιθέσεις και τη νύχτα της 31ης Δεκεμβρίου προς την 1η Ιανουαρίου, ανέφεραν η εφημερίδα Suddeutsche Zeitung και τα τηλεοπτικά κανάλια NDR και WDR επικαλούμενα την έκθεση της δικαστικής αστυνομίας (ΒΚΑ).

Μέχρι χθες οι αρχές και τα μέσα ενημέρωσης είχαν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στην Κολονία –το επίκεντρο των επιθέσεων– και στο Αμβούργο όπου είχαν γίνει περισσότερες από 200 .

“Το φαινόμενο της ουαλικής βίας, που εν μέρει συνδυάζεται με , είναι μεγαλύτερο απ' όσο γνωρίζαμε μέχρι τ”, γράφει η γερμανική εφημερίδα στον ιστότοπό της.

Οι περισσότερες , περίπου 1.000, έχουν γίνει στη Ρηνανία-Βόρεια Βεστφαλία (στην Κολονία, το τίσελντορφ και το Μπίλεφελντ). Σε μικρότερο βαθμό, παρόμοια επεισόδια καταγράφηκαν στην Έσση (31), τη Βαυαρία (27), τη Βάδη-Βιρτεμβέργη (25), τη Βρέμη (11) και το Βερολίνο (6). Από μία καταγγελία για επίθεση δέχτηκαν οι αρχές στην Κάτω Σαξονία, το Βρανδεβούργο, τη Σαξονία, τη Ρηνανία-Παλατινάτο και το Σάαρλαντ.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση