Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Σενάρια νέων αποχωρήσεων από το επιτελείο Τραμπ
Σενάρια νέων αποχωρήσεων από το επιτελείο Τραμπ

Σενάρια νέων αποχωρήσεων από το επιτελείο Τραμπ

Τ στελέχη του Λευκού Οίκου ενημερώθηκν ότι θα πρέπει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου να δηλώσουν αν πρότίθενται να εγκαταλείψουν τα καθήκοντά τους ή εάν θα παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι την διεξαγωγή των ενδιαμέσων εκλογών του Νοεμβρίου 2018, μεταδίδει το CNN.

Στόχος είναι η αποφυγή δυσλειτουργιών, αλλά και την γνωστο των προθέσεων των στελεχών που βρίσκονται εντός του κέντρου ς της αμερικανικής κυβέρνησης, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχου.

Ο πρόεδρος συναντά δυσκολίες στη στελέχωση των κενών θέσεων που υπάρχουν στις υπηρεσίες του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με τις μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν γνώση των εξελίξεων στη “Δυτική Πτέρυγα”, ενώ σε λίγες ημέρες εισέρχεται στο δεύτερο έτος άσκησης της προεδρικής του θητείας. Παράλληλα, είναι αντιμέτωπος μ' ένα πολιτικής αστάθειας στην , αλλά και με την που βρίσκεται σε εξέλιξη, αναφορικά με το ενδεχόμενο εμπλοκής της Ρωσίας στις προεδρικές του .

Κατά του μήνες που προηγήθηκαν αρκετοί υψηλόβαθμοι σύμβουλοι της αμερικανικής κυβέρνησης τόσο στο πεδίο των αρμοδιοτήτων της εξωτερικής πολιτικής, όσο και στο επίπεδο άσκησης της εσωτερικής για τις ΗΠΑ, πολιτικής, έχουν ανακοινώσει τις αποχωρήσεις τους. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται η αποχώρηση κι άλλων στελεχών.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση