Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Σε εξέλιξη ομηρία σε σούπερ μάρκετ στο Τρεμπ της Γαλλίας
Σε εξέλιξη ομηρία σε σούπερ μάρκετ στο Τρεμπ της Γαλλίας

Σε εξέλιξη ομηρία σε σούπερ μάρκετ στο Τρεμπ της Γαλλίας

 Πληροφορίες για δύο νεκρούς

Συναγερμός έχει σημάνει στη γαλλική πόλη Τρεμπ, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη ομηρία σε . Όπως αναφέρει το πρακτορείο , ένας έχει χάσει τη του, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες, ενώ ο δήμαρχος της γαλλικής πόλης έκανε λόγο και για δεύτερο νεκρό.

Ο Γάλλος Πρωθ Εντουάρ Φιλιπ χαρακτήρισε το περιστατικό «πολύ σοβαρό», ενώ οι πρώτες πληροφορίες από την περιοχή της ομηρίας αναφέρουν πως ένας αστυνομικός είναι τραυματίας.

Σύμφωνα με μήνυμα στο Twitter του Γάλλου υπουργού Εσωτερικών, οι αρχές βρίσκονται στο σημείο της ομηρίας, ενώ δεν προχώρησε σε περισσότερες πληροφορίες.

Όπως αναφέρει σε τηλεγράφημα του το , ο δράστης που κρατά άγνωστο αριθμό ομήρων δηλώνει υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους.

Την είδηση της ομηρίας μετέδωσε και το Europe 1, το οποίο ανέφερε ότι ένας κρατά ομήρους σε .

Η αστυνομική ένωση UNSA ανέφερε επίσης στο Twitter πως βρίσκεται σε εξέλιξη , αφού νωρίτερα ένα άτομο πυροβόλησε εναντίον τεσσάρων αστυνομικών στην περιοχή της Καρκασόν τραυματίζοντας έναν από αυτούς.

Η αντιτρομοκρατική διεύθυνση της εισαγγελίας του Παρισιού έχει ξεκινήσει έρευνα.

Σύμφωνα με γαλλική αστυνομική πηγή οκτώ άνθρωποι κρατούνται όμηροι από έναν δράστη, ο οποίος έχει πυροβολήσει έναν αστυνομικό.

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση