Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Ρωσία: Zωντανό στα συντρίμμια της πολυκατοικίας βρέφος 10 μηνών
Ρωσία: Zωντανό στα συντρίμμια της πολυκατοικίας βρέφος 10 μηνών

Ρωσία: Zωντανό στα συντρίμμια της πολυκατοικίας βρέφος 10 μηνών

Οι διασωστικές ομάδες που ψάχνουν για επιζώντες στο τμήμα μίας δεκαώροφης πολυς, το οποίο κατέρρευσε χθες μετά από που οφειλόταν σε διαρροή φυσικού αερίου, στη ρωσική πόλη Μαγκνοτογκόρσκ, στα Ουράλια, βρήκαν ζωντανό ένα βρέθος δέκα μηνών μέσα στα συντρίμμια, ύστερα από αναζήτηση 35 ωρών.

Τουλάχιστον έπτα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την και τη μερική κατάρρευση του κτιρίου τη Δευτέρα, ενώ 36 των διαμερισμάτων της πολυς παραμένουν ακόμα , σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό των ρωσικών αρχών.

Η πολυκατοικία είχε κατασκευαστεί τη σοβιετική εποχή, το 1973, και αποτελεί στέγη για περίπου 1.100 ανθρώπους, αποτελούμενη από 48 διαμερίσματα.

Μάχη με τον χρόνο για δεκάδες αγνοούμενους στα συντρίμμια πολυκατοικίας στη σία – Στο σημείο ο Πούτιν

Ο πρόεδρος της σίας Βλαντίμιρ Πούτιν έφθασε σήμερα στη ρωσική πόλη Μαγκνιτογκόρσκ μετά τη φονική έκρηξη αερίου σε πολυκατοικία που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους, ενώ δεκάδες είναι οι , μετέδωσαν τοπικά πρακτορεία ειδήσεων.

Είκοσι οκτώ άνθρωποι έχουν εντοπιστεί, όμως παραμένει άγνωστη η τύχη περίπου 70 ατόμων που ενδέχεται να βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια.

Οι καταβάλλουν προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν ανθρώπους από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας, μέρος της οποίας κατέρρευσε μετά την έκρηξη, η οποία σημειώθηκε γύρω στις 6 το πρωί (τοπική ώρα).

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, από τα συντρίμμια ακούγονται κραυγές ανθρώπων που ζητούν βοήθεια.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση