Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Ρωσία: Συντριβή αεροσκάφους με 61 νεκρούς στο Ροστόφ
Ρωσία: Συντριβή αεροσκάφους με 61 νεκρούς στο Ροστόφ

Ρωσία: Συντριβή αεροσκάφους με 61 νεκρούς στο Ροστόφ

Ένα αερο Boeing 737 που πραγματοποιούσε την πτήση από προς Ροστόφ της Ρωσίας συνετρίβη τα ξημερώματα στο της πόλης, με αποτέλεσμα τον θάνατο των 55 επιβατών και των έξι μελών του πληρώματός του.

“Δυστυχώς είναι όλοι νεκροί”, δήλωσε ο Βίκτορ Γιανουτσένκο, αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου εκτάκτων αναγκών, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

To αερο της αεροπορικής εταιρείας Flydubai, που πραγματοποιούσε την πτήση FZ981 από το (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) προς το Ροστόφ της νότιας Ρωσίας, συνετρίβη στις 02:30 (ώρα Ελλάδας) το πρωί του Σαββάτου, κατά την προσγείωση του στο Rostov-on-Don .

Ανάμεσα στους 55 επιβαίνοντες και τα έξι μέλη του πληρώματος που σκοτώθηκαν, αναφέρουν ότι βρίσκονταν τέσσερα .

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αεροσκάφος συνετρίβη με την επαφή του με το έδαφος, όπως ανέφερε η αρμόδια ερευνών στο πρακτορείο Tass.

Όπως δήλωσε στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya-24 ο του Ροστόφ, Βασίλι Γκολούμπεβ, οι αεροδιάδρομοι στο αεροδρόμιο είχαν ανασκευαστεί τον περασμένο χρόνο, σημειώνοντας πως βρίσκονταν σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με πηγή των αστυνομικών δυνάμεων, οι κακές καιρικές συνθήκες και οι κακοί χειρισμοί του πληρώματος είναι ανάμεσα στις πιθανές αιτίες της συντριβής.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση