Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Πούτιν: « Η Μόσχα δεν θα εγκαταλείψει τους Ρώσους της Ουκρανίας στο έλεος των εθνικιστών»
Πούτιν: « Η Μόσχα δεν θα εγκαταλείψει τους Ρώσους της Ουκρανίας στο έλεος των εθνικιστών»

Πούτιν: « Η Μόσχα δεν θα εγκαταλείψει τους Ρώσους της Ουκρανίας στο έλεος των εθνικιστών»

O πρόεδρος της σίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε, κατά τη διάρκεια ενός ντοκιμαντέρ που αναμένεται να προβληθεί εντός της ημέρας, ότι η δεν θα εγκαταλείψει τους Ρώσους που ζουν στην νοτιοανατολική στο έλεος των Ουκρανών εθνικιστών, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, η Δύση νομίζει ότι μπορεί να ασκεί πιέσεις στη σία σχετικά με το θέμα της διευθέτησης της ουκρανικής ς, υποστηρίζοντας ότι δεν αφορά τη το τι συμβαίνει στην .

«Δε μπορούμε να εγκαταλείψουμε τους ανθρώπους που διαμένουν στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ουκρανίας στο έλεος των εθνικιστών. Δεν πρόκειται μόνο για τους Ρώσους, αλλά επίσης και άλλες ρωσόφωνες εθνότητες, που βασίζονται στη » υπογράμμισε ο Πούτιν σε ένα απόσπασμα του ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 1.

Περισσότεροι από 9.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στις στη ανατολική Ουκρανία μεταξύ των φιλορώσων αυτονομιστών και των ουκρανικών στρατευμάτων από τον Απρίλιο του 2014.

Πηγή: kathimerini.gr

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση