Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Η Πίπα Μίντλετον ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας
Η Πίπα Μίντλετον ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Η Πίπα Μίντλετον ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Δεν είναι ακριβώς βασιλικός γάμος, αλλά είναι ό,τι πιο κοντινό. Για μια χώρα που θρέφεται από το glamour και διψά για ιστορίες διασήμων με happy end, ο σημερινός γάμος της μοιάζει με μάννα εξ ουρανού.

Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας, με τα προβλήματα της καθημερινότητας να φέρνουν μερίδα Βρετανών σε απόγνωση, ένα λαμπερό event αποσπά την προσοχή και κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Η 33χρονη νύφη είναι, βεβαίως, η αδελφή της πάλαι ποτέ Κέιτ, νυν Αικατερίνης, δούκισσας του Κέμπριτζ, συζύγου του μέλλοντα βασιλιά Γουίλιαμ. Η Πίπα έγινε γνωστή το 2011 στον γάμο της αδελφής της, όταν τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στη φιδίσια σιλουέτα της και το αφοπλιστικό χαμόγελό της. Σήμερα, η Πίπα παντρεύεται τον κατά οκτώ χρόνια μεγαλύτερό της ιδιοκτήτη hedge fund, Τζέιμς Μάθιουζ, σε εκκλησία του 12ου αιώνα στο Μπέρκσαϊρ της αγγλικής υπαίθρου.

Στη λίστα των προσκεκλημένων περιλαμβάνονται μόλις 150 άτομα, σε αντίθεση με τα 1.900 που παρέστησαν στον βασιλικό γάμο της αδελφής της, ενώ το κόστος της ς που θα ακολουθήσει υπολογίζεται στις 246.000 στερλίνες, ήτοι περίπου 15 φορές περισσότερο από τον μέσο αγγλικό γάμο (συν 200.000 για το μονόπετρο των αραββώνων, ο λογαριασμός προσεγγίζει το μισό εκατομμύριο). Στις δαπάνες περιλαμβάνεται το στέγαστρο για τη βροχή που έχει τοποθετηθεί στον κήπο της γεωργιανής έπαυλης στο γειτονικό Μπάκλμπερι, στην οποία κατοικούν οι γονείς Μίντλετον – και όλα έδειχναν ότι το στέγαστρο θα είναι απαραίτητο στη , αφού η πρόγνωση για σήμερα έδειχνε βροχή.

Δύο μελλοντικοί βασιλείς, ο Γουίλιαμ και ο 3χρονος γιος του, πρίγκιπας Τζορτζ, θα είναι παρόντες στην τελετή, στην οποία ωστόσο δεν θα παρευρεθούν ο διάδοχος του θρόνου Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα.

Οταν ο Γουίλιαμ ήταν 4 ετών, ήταν παρανυφάκι στον γάμο του πρίγκιπα Αντριου, ρόλος που του έπεσε κάπως «βαρύς», με αποτέλεσμα, κάποια στιγμή, να επιδοθεί σε γκριμάτσες.

Τέσσερις δεκαετίες αργότερα, οι απαιτήσεις από τα της βασιλικής ς παραμένουν υψηλές και ως εκ τούτου η Κέιτ έχει εκφράσει το άγχος της για το πώς θα συμπεριφερθούν ο 3χρονος Τζορτζ και η 2χρονη Σάρλοτ, που θα είναι επίσης παρανυφάκια.

Ο πρίγκιπας Χάρι

Αλλο μέγα ερώτημα, σύμφωνα με τους αρμόδιους βασιλικούς συντάκτες, είναι τι θα συμβεί με τον πρίγκιπα Χάρι. Ο Χάρι, αδελφός του Γουίλιαμ, φημολογείται ότι θα συνοδεύεται από τη Μέγκαν Μαρκλ, την Αμερικανίδα ηθοποιό με την οποία διατηρεί δεσμό τον τελευταίο χρόνο. Κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Χάρι έχει αποφασίσει να κάνει πρόταση γάμου στην Μαρκλ και ότι η επιχείρηση «ο Χάρι σοβαρεύεται» θα δρομολογηθεί αμέσως μετά τη σημερινή τελετή.

Το γεγονός ότι η Μαρκλ είναι διαζευγμένη ηθοποιός και δεν είναι Βρετανίδα την απομακρύνει από τη χορεία των ιδανικών πριγκιπικών συζύγων, αλλά ο Χάρι είναι τυχερός που το ημερολόγιο δείχνει 2017 και υπάρχει συναίνεση γύρω από το πρωτοφανές για τα ήθη του παλατιού αξίωμα ότι είναι ελεύθερος να επιλέξει τη σύζυγο της αρεσκείας του.

Μετά την τελετή και τη δεξίωση (για την οποία ζητήθηκε από τους προσκεκλημέ να έχουν μαζί τους δεύτερο σύνολο), οι νεόνυμφοι αναμένεται να αναχωρήσουν για το νησί Σεν Μπαρτς της ς, όπου οι γονείς του Μάθιουζ διατηρούν . Στα παραδεισένια νερά γύρω από το αυτό γνωρίστηκε πρώτη φορά το ζεύγος προ δεκαετίας, αν και το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας αυτής ήταν απλώς φίλοι.

Εν συνεχεία, θα επιβιβαστούν στο ιδιωτικό τζετ του Μάθιουζ και θα επιστρέψουν στο Λονδίνο, στην πολυτελή κατοικία που αγόρασε πριν από τέσσερα χρόνια ο γαμπρός στο Τσέλσι. Αλλά οι παπαράτσι δεν θα τους συναντούν συχνά εκεί: Οι νεόνυμφοι είναι ερωτευμένοι με τον αθλητισμό και έτσι είναι πιθανότερο να εντοπιστούν σε κάπια πίστα του σκι, σε κάποιο αγώνα ποδηλασίας ή σε κάποιο τένις.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση