Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Περισσότεροι από 20 νεκροί και 100 τραυματίες από την ένοπλη επίθεση σε συναυλία στο Λας Βέγκας
Περισσότεροι από 20 νεκροί και 100 τραυματίες από την ένοπλη επίθεση σε συναυλία στο Λας Βέγκας

Περισσότεροι από 20 νεκροί και 100 τραυματίες από την ένοπλη επίθεση σε συναυλία στο Λας Βέγκας

Περισσότεροι από είκοσι και τουλάχιστον τραυματίες, είναι ο απολογισμός της ένοπλης ς σε συναυλία country μουσικής στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σερίφη της Νεβάδας ο δράστης εξουδετερώθηκε στον 32ο όροφο του υ Mandalay Bay όπου και έπεσε .

Δεκάδες της ς αναπτύχθηκαν στην κεντρική λεωφόρο μέσα σε λίγα λεπτά από το συμβάν.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ακούστηκε ένας ήχος που έμοιαζε με . Η μουσική σταμάτησε προσωρινά και ξανάρχισε μέχρι τη στιγμή που ο δεύτερος γύρος πυροβολισμών ανάγκασε το συγκρότημα να φύγει τρέχοντας από τη σκηνή.
Χιλιάδες αναζήτησαν διέξοδο υπό τον ήχο των πυροβολισμών που σύμφωνα με μαρτυρίες έπεφταν ασταμάτητα για περισσότερο από πέντε λεπτά.

Ο Τζόζε Μπάγκετ, ηλικίας 31 ετών, κάτοικος Λας Βέγκας, δήλωσε ότι καθόταν μαζί με έναν φίλο του στο λόμπι του υ Luxor όταν είδαν τον κόσμο να τρέχει σε κατάσταση πανικού.

Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάφεραν ότι το ξενοδοχείο Mandalay Bay Casino είχε αποκλεισθεί και ότι δύο ένοπλοι πυροβόλησαν έναν σωματοφύλακα και αστυνομικούς.

Σε βίντεο από τον τόπο της επίθεσης που αναρτήθηκαν στο Ιντερνετ φαίνονται οι θεατές της συναυλίας να πέφτουν στο έδαφος, ενώ ακούγονται πυρά αυτόματου όπλου.

Στον απόηχο της επίθεσης οι αρχές του αεροδρομίου ΜακΚάραν του Λας Βέγκας προχώρησαν σε προσωρινή διακοπή των .

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση