Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Πέντε τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο – συνελήφθη ένας ύποπτος
Πέντε τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο – συνελήφθη ένας ύποπτος

Πέντε τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο – συνελήφθη ένας ύποπτος

«Έχουμε ένν ύποπτο», δήλωσε πριν από λίγο εκπρόσωπος της ς του Μονάχου, διατήρησε ωστόσο επιφυλάξεις σχετικά με το αν πρόκειται πράγματι για τον δράστη της ς με μαχαίρι εναντίον πέντε ατόμων, τα οποία έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Χθες, ενας άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι πέντε ανθρώπους στον σταθμό Rosenheimer όπως ανακοίνωσε η μέσω Twitter, προσθέτοντας ότι αναζητεί τον ύποπτο, του οποίου τα κίνητρα παραμένουν ασαφή. Οπως αναφέρουν μάρτυρες κανένας από τους τραυματίες δεν φαίνεται να τραυματίστηκε σοβαρά.

Η αστυνομία κάλεσε μάλιστα τους ανθρώπους στην πόλη να παραμείνουν στα σπίτια τους και περιέγραψε τον ύποπτο ως έναν άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών που διέφυγε από το σημείο της ς με μαύρο ποδήλατο. Ο συναγερμός έχει πλέον ληξει.

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ασαφή, ωστόσο οι αρχές έχουν αποκλείσει να είναι ή τρομοκρατικά. Ο συλληφθείς άνδρας, ηλικίας περίπου σαράντα ετών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεταφέρεται σε νοσοκομείο για ψυχιατρική . «Έχουμε ακόμη λίγες πληροφορίες στη διάθεσή μας και για αυτό υπάρχουν διάφορες πιθανότητες. Μπορεί να πρόκειται για ψυχικά διαταραγμένο, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει και πολιτικό κίνητρο – λόγω των πρόσφατων επεισοδίων στην ερμανία δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε», δήλωσε ο για θέματα ασφάλειας Χανς-κερντ Γιάσκε στο ιδιωτικό ειδησεογραφικό κανάλι Ν24.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση