Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Πέντε τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο – συνελήφθη ένας ύποπτος
Πέντε τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο – συνελήφθη ένας ύποπτος

Πέντε τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στο Μόναχο – συνελήφθη ένας ύποπτος

«Έχουμε ένν ύποπτο», δήλωσε πριν πό λίγο εκπρόσωπος της ς του Μονάχου, διατήρησε ωστόσο επιφυλάξεις σχετικά με το αν πρόκειται πράγματι για τον δράστη της επίθεσης με εναντίον πέντε ατόμων, τα οποία έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Χθες, ενας άνδρας τραυσε με πέντε ανθρώπους στον σταθμό Rosenheimer όπως ανακοίνωσε η μέσω Twitter, προσθέτοντας ότι αναζητεί τον ύποπτο, του οποίου τα κίνητρα παραμένουν ασαφή. Οπως αναφέρουν μάρτυρες κανένας από τους τραυματίες δεν φαίνεται να τραυματίστηκε σοβαρά.

Η αστυνομία κάλεσε μάλιστα τους ανθρώπους στην πόλη να παραμείνουν στα α τους και περιέγραψε τον ύποπτο ως έναν άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών που διέφυγε από το σημείο της επίθεσης με μαύρο . Ο συναγερμός έχει πλέον ληξει.

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ασαφή, ωστόσο οι αρχές έχουν αποκλείσει να είναι θρησκευτικά ή τρομοκρατικά. Ο συλληφθείς άνδρας, ηλικίας περίπου σαράντα ετών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεταφέρεται σε νοσοκομείο για ψυχιατρική αξιολόγηση. «Έχουμε ακόμη λίγες πληροφορίες στη διάθεσή μας και για αυτό υπάρχουν διάφορες πιθανότητες. Μπορεί να πρόκειται για ψυχικά διαταραγμένο, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει και πολιτικό κίνητρο – λόγω των πρόσφατων επεισοδίων στην Γερμανία δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε», δήλωσε ο καθηγητής για θέματα ς Χανς-Γκερντ Γιάσκε στο ιδιωτικό ειδησεογραφικό κανάλι Ν24.

Πηγή: kathimerini
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση