Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Πατέρας σκότωσε κατά λάθος τον 14χρονο γιο του σε σκοπευτήριο
Πατέρας σκότωσε κατά λάθος τον 14χρονο γιο του σε σκοπευτήριο

Πατέρας σκότωσε κατά λάθος τον 14χρονο γιο του σε σκοπευτήριο

Ένας σκότωσε πυροβολώντας κατά λάθος τον γιο του, ηλικίας 14 ετών, την σε ένα στην Φλόριντα, μια η οποία προστίθεται σε μια σειρά δυστυχημάτων υπό παρόμοιες συνθήκες που έχουν συγκλονίσει τις ΗΠΑ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Ουίλιαμ Μπράμπι έκανε εξάσκηση στη σκοποβολή με ένα μικρό ημιαυτόματο πιστόλι όταν ένας κάλυκας από το όπλο εξοστρακίστηκε στον τοίχο και κατέληξε μέσα στο πουκάμισό του.

«Ο Μπράμπι χρησιμοποίησε τότε το δεξί του χέρι, με το οποίο κρατούσε το όπλο, στην προσπάθειά του να βγάλει τον κάλυκα» εξήγησε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαρασότα σε ένα δελτίο τύπου.

Σύμφωνα με έναν γιο του Μπράμπι που ήταν παρών, ο άντρας προσπαθώντας να βγάλει τον καυτό κάλυκα «ακούσια έστρεψε το όπλο προς τα πάνω, αυτό εκπυρσοκρότησε μία φορά», η σφαίρα εξοστρακίστηκε στο ταβάνι και τραυμάτισε θανάσιμα τον γιο του Στίβεν.

Τα άλλα δύο του Ουίλιαμ Μπράμπι, ο γιος του ηλικίας 24 ετών και η κόρη του ηλικίας 12 ετών, ήταν τα στο περιστατικό, ωστόσο δεν τραυματίστηκαν.

Η αστυνομία ξεκίνησε , δεν αποφάσισε όμως να ασκήσει δίωξη στον πατέρα.

Τέτοιου είδους δυστυχήματα δεν είναι κάτι το σπάνιο στις ΗΠΑ, όπου ο αριθμός των όπλων που έχουν ατομικά οι υπερβαίνει τον αριθμό των κατοίκων της χώρας. Για χιλιάδες οικογένειες η επίσκεψη σε ένα αποτελεί αγαπημένη συνήθεια, μαζί μάλιστα με τα .

Τον Αύγουστο του 2014 ένα κοριτσάκι ηλικίας 9 ετών σκότωσε τον εκπαιδευτή της στην Αριζόνα, ενώ περιεργαζόταν ένα πυροβόλο Ούζι.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση