Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Οργή Βρυξελλών για διαρροές σχετικά με το Brexit
Οργή Βρυξελλών για διαρροές σχετικά με το Brexit

Οργή Βρυξελλών για διαρροές σχετικά με το Brexit

Αιχμές κατά συγκεκριμένων ανθρώπων που έχουν συμφέρον να «υπονομεύσουν τη διαπραγματευτική θέση» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε ό,τι αφορά το , άφησε σήμερα ο εκπρόσωπος της , κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα του γερμανικού Τύπου, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ζ. Κλ. ιούνκερ, φέρεται να χαρακτηρίζει ως «αγχωμένη, μελαγχολική και αποκαρδιωμένη» τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, Τερέζα . Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής διέψευσε ότι ο κ. ιούνκερ χρησιμοποίησε αυτές τις ή οτιδήποτε σχετικό.

«Κανονικά δεν σχολιάζουμε , αλλά σήμερα θα το κάνω» είπε ο κ. Σχοινάς, προσθέτοντας: «Κάποιοι μάς στοχοποιούν, προκειμένου να εξυπηρετήσουν την τους ατζέντα, ή τις πολιτικές τους προτεραιότητες ή ακόμη και να υπονομεύσουν τη διαπραγματευτική μας θέση».

«Θα το εκτιμούσαμε εάν αυτοί οι άνθρωποι μας άφηναν ήσυχους. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και καθόλου χρόνο για κουτσομπολιό» συνέχισε ο κ. Σχοινάς και υπογράμμισε ότι ο κ. Γιούνκερ «δε χρησιμοποίησε ποτέ τις αυτές που του αποδίδονται και δεν είπε ποτέ τίποτα σχετικό».

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση