Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΣΜΟΣ / Οι επίτροποι Κυριακίδου, Γιούανσον και Λέναρτσιτς στην συνεδρίαση των υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων  
Οι επίτροποι Κυριακίδου, Γιούανσον και Λέναρτσιτς στην συνεδρίαση των υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων   

Οι επίτροποι Κυριακίδου, Γιούανσον και Λέναρτσιτς στην συνεδρίαση των υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων  

Η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων  Ίλβα Γιούανσον και ο επίτροπος Διαχείρισης Κρίσεων Γιάνες Λέναρτσιτς θα συμμετάσχουν στο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 13 Μαρτίου.

Η επίτροπος Γιούανσον θα συναντήσει τους υπουργούς Εσωτερικών για να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις στρατηγικές κατευθυντήριες γραμμές του Συμβουλίου για τον τομέα της ελευθερίας, της ασφάλειας και της δικαιοσύνης.

Η θα συνεχιστεί με συζήτηση για τη μετανάστευση, σε συνέχεια της έκτακτης συνεδρίασης των υπουργών Εσωτερικών της προηγούμενης εβδομάδας, στην οποία η Επιτροπή παρουσίασε σχέδιο δράσης με άμεσα της Ελλάδας για τη διαχείριση της έκτακτης κατάστασης στα εξωτερικά σύνορα. 

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, η επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων  Στέλλα Κυριακίδου θα συναντήσει την επίτροπο  Γιούανσον, τον επίτροπο Λέναρτσιτς και τους υπουργούς Εσωτερικών Υποθέσεων για να συζητήσουν θέματα πολιτικής προστασίας και την υγειονομική απόκριση της ΕΕ στην της νόσου 19.

 

Μετά τη συνεδρίαση θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου με την επίτροπο Γιούανσον και τον επίτροπο Λέναρτσιτς, περίπου στις 16:15 ώρα Ελλάδος, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας EbS +. 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακόπηκε η κυκλοφορία στο Νότιο Πήλιο λόγω νταλίκας #νότιοΠήλιο - https://t.co/pGK2dctrgd -

  • Η Τυρναβίτισσα Μιχαέλα Λάκη στους «16» του Australian Open Juniors #AustralianOpenJuniors - https://t.co/ThUqMHQ29B -

  • Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Επιχείρηση της ΕΚΑΜ στην Αττική Οδό #ΑττικήΟδός - https://t.co/1gK1w1FyzU -

"Αλιεύοντας" την είδηση