Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Οι επίτροποι Κυριακίδου, Γιούανσον και Λέναρτσιτς στην συνεδρίαση των υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων  
Οι επίτροποι Κυριακίδου, Γιούανσον και Λέναρτσιτς στην συνεδρίαση των υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων   

Οι επίτροποι Κυριακίδου, Γιούανσον και Λέναρτσιτς στην συνεδρίαση των υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων  

Η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων  Ίλβα ιούανσον και ο επίτροπος Διαχείρισης Κρίσεων ιάνες Λέναρτσιτς θα συμμετάσχουν στο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 13 Μαρτίου.

Η επίτροπος Γιούανσον θα συναντήσει τους υπουργούς Εσωτερικών για να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις στρατηγικές κατευθυντήριες γραμμές του Συμβουλίου για τον τομέα της ελευθερίας, της ασφάλειας και της δικαιοσύνης.

Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί με συζήτηση για τη μετανάστευση, σε συνέχεια της ς των υπουργών Εσωτερικών της προηγούμενης εβδομάδας, στην οποία η Επιτροπή παρουσίασε σχέδιο δράσης με άμεσα μέτρα στήριξης της Ελλάδας για τη διαχείριση της έκτακτης κατάστασης στα εξωτερικά . 

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, η επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων  Στέλλα Κυριακίδου θα συναντήσει την επίτροπο  Γιούανσον, τον επίτροπο Λέναρτσιτς και τους υπουργούς Εσωτερικών Υποθέσεων για να συζητήσουν θέματα ς προστασίας και την υγειονομική απόκριση της στην της νόσου COVID 19.

 

Μετά τη συνεδρίαση θα ακολουθήσει Τύπου με την επίτροπο Γιούανσον και τον επίτροπο Λέναρτσιτς, περίπου στις 16:15 Ελλάδος, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας EbS +. 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση