Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » «Οχι βρισιές και διχόνοια» το μήνυμα Ομπάμα, μετά τα επεισόδια σε συγκέντρωση του Τραμπ
«Οχι βρισιές και διχόνοια» το μήνυμα Ομπάμα, μετά τα επεισόδια σε συγκέντρωση του Τραμπ

«Οχι βρισιές και διχόνοια» το μήνυμα Ομπάμα, μετά τα επεισόδια σε συγκέντρωση του Τραμπ

Ο απηύθυνε σήμερα έκκληση προς τους υποψήφιους στις προκριματικές να αφήσουν «τις βρισιές και τους χλευασμούς τύπου ς αυλής» και να μην μην δημιουργούν «διχόνοιες με βάση τη φυλή ή την πίστη», μετά την ακύρωση προεκλογικής ς του τόναλντ Τραμπ στο εξαιτίας βιαιοτήτων.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε επίσης ότι η τα πηγαίνει καλά. «Αυτό στο οποίο οι άνθρωποι που συμμετέχουν στην εκστρατεία για την προεδρία πρέπει να επικεντρωθούν είναι πώς μπορεί να γίνει για να τα πάει καλύτερα. Οχι βρισιές, όχι χλευασμοί τύπου ς αυλής, όχι διχόνοιες με βάση τη φυλή ή την πίστη και, οπωσδήποτε, όχι κατά άλλων Αμερικανών».

Η εμπρηστική ρητορική του Τραμπ, ο οποίος καταφέρεται συστηματικά κατά των Μεξικανών και των μουσουλμάνων αυξάνει την ένταση στην προεκλογική εκστρατεία για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Οι συγκεντρώσεις του γίνονται όλο και συχνότερα θέατρο επεισοδίων ανάμεσα σε υποστηρικτές του και διαδηλωτές, πολλοί από τους οποίους είναι μαύροι και ισπανόφωνοι.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση