Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Ο Τραμπ θέλει «να επιβληθεί η θανατική ποινή» στον δράστη της επίθεσης στη Νέα Υόρκη
Ο Τραμπ θέλει «να επιβληθεί η θανατική ποινή» στον δράστη της επίθεσης στη Νέα Υόρκη

Ο Τραμπ θέλει «να επιβληθεί η θανατική ποινή» στον δράστη της επίθεσης στη Νέα Υόρκη

Ο μερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απαίτησε την Τετάρτη μέσω να επιβληθεί στον δράστη της επίθεσης της Τρίτης στη Νέα Υόρκη, στην οποία έχασαν τη ζωή τους οκτώ άνθρωποι, η θανατική .

«Ο τρομοκράτης της NYC (σ.σ. της πόλης της Νέας Υόρκης) ήταν χαρούμενος και ζήτησε να κρεμάσει τη του ΙΚ στο δωό του στο νοσοκομείο. Σκότωσε 8 ανθρώπους, τραυσε βαριά 12. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ!» έγραψε ο Τραμπ σε μια ανάρτησή του στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο δράστης ζήτησε να αναρτήσει λάβαρο του ΙΚ στο δωμάτιο του νοσοκομείου

Ο άνδρας που θέρισε διαβάτες και ποδηλάτες στο Μανχάταν την Τρίτη με ένα φορτηγάκι δήλωσε μέλος της τζιχαντιστικής οργάνωσης (ΙΚ) κι εξέφρασε «ικανοποίηση» για την πράξη του, ανέφερε την Τετάρτη η ομοσπονδιακή εισαγγελία, η οποία του απήγγειλε κατηγορίες για .

Μία ημέρα μετά την επίθεση η οποία στοίχισε τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 12, ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε την υπερβολικά χαλαρή όσον αφορά την εισδοχή μεταναστών και απαίτησε η δικαιοσύνη να επιβάλει μια που θα αποτρέψει ενδεχόμενους μιμητές του Σαϊφούλο Σαΐποφ, ενός Ουζμπέκου 29 ετών που μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 2010.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση