Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Ο Τραμπ θέλει «να επιβληθεί η θανατική ποινή» στον δράστη της επίθεσης στη Νέα Υόρκη
Ο Τραμπ θέλει «να επιβληθεί η θανατική ποινή» στον δράστη της επίθεσης στη Νέα Υόρκη

Ο Τραμπ θέλει «να επιβληθεί η θανατική ποινή» στον δράστη της επίθεσης στη Νέα Υόρκη

Ο μερικανός πρόεδρος Ντόναλντ απαίτησε την Τετάρτη μέσω να επιβληθεί στον δράστη της επίθεσης της Τρίτης στη Νέα Υόρκη, στην οποία έχασαν τη ζωή τους οκτώ άνθρωποι, η θανατική .

«Ο τρομος της NYC (σ.σ. της πόλης της Νέας Υόρκης) ήταν χαρούμενος και ζήτησε να κρεμάσει τη σημαία του ΙΚ στο δωμάτιό του στο νοσοκομείο. Σκότωσε 8 ανθρώπους, τραυμάτισε βαριά 12. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ!» έγραψε ο σε μια ανάρτησή του στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο δράστης ζήτησε να αναρτήσει λάβαρο του ΙΚ στο δωμάτιο του νοσοκομείου

Ο άνδρας που θέρισε διαβάτες και ποδηλάτες στο Μανχάταν την Τρίτη με ένα φορτηγάκι δήλωσε μέλος της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) κι εξέφρασε «ικανο» για την πράξη του, ανέφερε την Τετάρτη η ομοσπονδιακή εισαγγελία, η οποία του απήγγειλε κατηγορίες για τρομοκρατία.

Μία ημέρα μετά την επίθεση η οποία στοίχισε τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 12, ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε την υπερβολικά χαλαρή όσον αφορά την εισδοχή μεταναστών και απαίτησε η δικαιοσύνη να επιβάλει μια που θα αποτρέψει ενδεχόμε μιμητές του Σαϊφούλο Σαΐποφ, ενός Ουζμπέκου 29 ετών που μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 2010.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση