Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΣΜΟΣ / Ο Τραμπ κάλεσε τις ΗΠΑ να απαγορεύσουν την είσοδο Μουσουλμάνων
Ο Τραμπ κάλεσε τις ΗΠΑ να απαγορεύσουν την είσοδο Μουσουλμάνων

Ο Τραμπ κάλεσε τις ΗΠΑ να απαγορεύσουν την είσοδο Μουσουλμάνων

Ο Ντόναλντ κάλεσε την Δευτέρα τις να μην επιτρέπουν τις εισόδους Μουσουλμάνων στην χώρα μέχρι η αμερικανική ηγεσία να “βγάλει άκρη” ως προς την αντιμετώπιση της τρομοκρατικής απειλής. Η πρόταση του χαρακτηρίζεται πρωτοφανής και θυμίζει ρατσιστική οργάνωση και όχι υποψήφιο για το προεδρικό χρίσμα των .

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, που τον Σεπτέμβριο δήλωνε ότι αγαπάει τους Μουσουλμάνους, στράφηκε εναντίον τους μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, ζητώντας την καταγραφή όλων των Μουσουλμάνων που ζουν στις ΗΠΑ και επαναλαμβάνοντας παλιές φήμες περί Μουσουλμάνων που γιόρταζαν τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στη . Υόρκη. Αμέσως μετά είδε τις επιδόσεις του στις να βελτιώνονται.

Υποστηρίζοντας ότι το “μίσος” πολλών Μουσουλμάνων για τους Αμερικανούς είναι “ακατανόητο”, ο είπε στην δήλωσή του ότι οι ΗΠΑ πρέπει να αντιμετωπίσουν την προέλευση και την αιτία του μίσους.

“Μέχρι να καταφέρουμε να ορίσουμε και να καταλάβουμε το πρόβλημα και την επικίνδυνη που αντιμετωπίζουμε, η χώρα μας δεν μπορεί να είναι θύμα φρικτών επιθέσεων από ανθρώπους που πιστεύουν μόνο στο τζιχάντ και δεν έχουν κανένα λόγο να σεβαστούν την ανθρώπινη …” δήλωσε ο Τραμπ. Κι όταν ρωτήθηκε τι τον οδήγησε στην δήλωσή του, απάντησε: “Ο θάνατος…”

Η πρόταση του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων αντιβαίνει στις αξίες των ΗΠΑ και θα ζημίωνε την εθνική ασφάλεια, σχολίασε στο CNN ο Μπεν Ρόουντς, αναπληρωτής σύμβουλος εθνικής ασφάλειας στον Λευκό Οίκο.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου #πρωτάθλημαποδηλασίας - https://t.co/RVLMFgd4WU -

  • 1ο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. 2021 #1οΕΠΑΛΝΙωνίας - https://t.co/hzFDt6loFU -

  • Ρυθμίστηκαν μισθολογικά και ασφαλιστικά δημοσιογράφων στους δήμους #δημοσιογράφοι - https://t.co/s9izvFDVT8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση