Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Ο πρόεδρος της Λέστερ και η κόρη του μεταξύ των επιβαινόντων στο ελικόπτερο που συνετρίβη
Ο πρόεδρος της Λέστερ και η κόρη του μεταξύ των επιβαινόντων στο ελικόπτερο που συνετρίβη

Ο πρόεδρος της Λέστερ και η κόρη του μεταξύ των επιβαινόντων στο ελικόπτερο που συνετρίβη

Ο πρόεδρος της Βικά Σβιβανανπράμπα και η κόρη του βρίσκονταν μεταξύ των πέντε επιβαινόντων στο που συνετρίβη κοντά στο γήπεδο της ομάδας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο στο βρίσκονταν επίσης οι δύο πιλότοι και ένα ακόμη άτομο, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Πηγές που παρακολουθούν τις ανέφεραν στο ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί εάν κάποιο από τα πέντε άτομα έχει διασωθεί.

Νωρίτερα, και το επικαλούμενο πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον ανέφερε ότι ο Ταϊλανδός πρόεδρος βρισκόταν εντός του ελικοπτέρου, ωστόσο η αστυνομία δεν έχει προβεί ακόμη σε καμία ανακοίνωση για τα θύματα.

Τις πρώτες ώρες της ς αξιωματούχος της Πυροσβεστικής του έγραψε στο Twitter ότι το ατύχημα ήταν «σοβαρό και τραγικό» προσθέτοντας ότι «δεν θα πρέπει να γίνουν κάποιες εικασίες για τα αίτια ή για το ποιος εμπλέκεται σε αυτό».

Από την πλευρά της η αστυνομία του Λέστερ σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι το τμήμα Ερευνας Εναέριων Ατυχημάτων συνεργάζεται με τα μέλη σωστικών συνεργείων αλλά και την ομάδα προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της συντριβής.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Telegraph χρειάστηκαν περισσότερα από 20 λεπτά για να κατασβεστεί η φωτιά και να επιτραπεί στους διασώστες να πλησιάσουν.

Ο Σβιβανανπράμπα που είναι ιδιοκτήτης της King Power και σύμφωνα με το Forbes ο πέμπτος πιο πλούσιος Ταϊλανδός είχε αγοράσει τη Λέστερ το 2010.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση