Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Ο πρόεδρος της Λέστερ και η κόρη του μεταξύ των επιβαινόντων στο ελικόπτερο που συνετρίβη
Ο πρόεδρος της Λέστερ και η κόρη του μεταξύ των επιβαινόντων στο ελικόπτερο που συνετρίβη

Ο πρόεδρος της Λέστερ και η κόρη του μεταξύ των επιβαινόντων στο ελικόπτερο που συνετρίβη

Ο πρόεδρος της Λέστερ Βικά Σβιβανανπράμπα και η κόρη του βρίσκονταν μεταξύ των πέντε επιβαινόντων στο που συνετρίβη κοντά στο της ομάδας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters στο βρίσκονταν επίσης οι δύο πιλότοι και ένα ακόμη άτομο, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Πηγές που παρακολουθούν τις έρευνες ανέφεραν στο Reuters ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί εάν κάποιο από τα πέντε άτομα έχει διασωθεί.

Νωρίτερα, και το BBC επικαλούμενο πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον ανέφερε ότι ο Ταϊλανδός πρόεδρος βρισκόταν εντός του ελικοπτέρου, ωστόσο η δεν έχει προβεί ακόμη σε καμία ανακοίνωση για τα θύματα.

Τις πρώτες ώρες της Κυριακής αξιωματούχος της Πυροσβεστικής του Λέστερ έγραψε στο ότι το ήταν «σοβαρό και τραγικό» προσθέτοντας ότι «δεν θα πρέπει να γίνουν κάποιες εικασίες για τα αίτια ή για το ποιος εμπλέκεται σε αυτό».

Από την πλευρά της η του Λέστερ σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι το τμήμα Ερευνας Εναέριων Ατυχημάτων συνεργάζεται με τα μέλη σωστικών συνεργείων αλλά και την ομάδα προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της ς.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph χρειάστηκαν περισσότερα από 20 λεπτά για να κατασβεστεί η φωτιά και να επιτραπεί στους να πλησιάσουν.

Ο Σβιβανανπράμπα που είναι ιδιοκτήτης της King Power και σύμφωνα με το Forbes ο πέμπτος πιο πλούσιος Ταϊλανδός είχε σει τη Λέστερ το 2010.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση