Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Ο Κόπερφιλντ στηρίζει το #MeToo παρά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση
Ο Κόπερφιλντ στηρίζει το #MeToo παρά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

Ο Κόπερφιλντ στηρίζει το #MeToo παρά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

O , τέιβιντ Κόπερφιλντ διακήρυξε την υποστήριξή του στο κίνημα #MeToo κατά της ουαλικής παρενόχλησης με μία μακροσκελή ανακοίνωσή του, μετά τις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του ένα μοντέλο.

Ο Κόπερφιλντ σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε ότι κατηγορήθηκε ψευδώς στο παρελθόν, αλλά αναφέρθηκε έμμεσα στις νέες κατηγορίες εναντίον του.

«Ακόμη κι αν πρέπει να αντιμετωπίσω άλλη μία , θέλω το κίνημα να συνεχίζει να εξαπλώνεται» υπογράμμισε.

H με ειδήσεις από τον χώρο της ψυχαγωγίας TheWrap.com δημοσίευσε πρόσφατα ότι το μοντέλο, Μπρίτνεϊ ις κατηγορεί τον 61χρονο «μάγο» ότι τη νάρκωσε και τη βίασε, όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών, σύμφωνα με το Page Six. Η πρώτη φορά που η ις μίλησε εναντίον του Κόπερφιλντ ήταν το 2007.

Ο Κόπερφιλντ δεν αναφέρεται ευθέως στις συγκεκριμένες κατηγορίες, αλλά στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι «πάντα ακούει και λαμβάνει υπόψη τα πάντα προσεκτικά». «Όμως παρακαλώ για τον καλό όλων μην σπεύδετε να βγάλετε ετυμηγορία», προσθέτει.

Ο διάσημος ταχυδακτυλουργός αναφέρει ότι πολλές φορές στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για «κατασκευασμένες, φριχτές πράξεις».

Αναφερόμενος στην κατηγορία που είχε διατυπώσει εναντίον του, πάλι το 2007 ένα άλλο μοντέλο, η Λέισι Κάρολ για ανάρμοστη συμπεριφορά, σημείωσε ότι τα ΜΜΕ «αγνόησαν» τη σύλληψη της ς που τον είχε τότε κατηγορήσει. Η Κάρολ αργότερα συνελήφθη και κατηγορήθηκε για πορνεία και για ψευδείς ισχυρισμούς για ουαλική κακο από άλλο άνδρα.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση