Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΣΜΟΣ / Ο Eπίτροπος Στυλιανίδης στην Τουρκία για την έναρξη του προγράμματος ανθρωπιστικής βοήθειας της ΕΕ
Ο Eπίτροπος Στυλιανίδης στην Τουρκία για την έναρξη του προγράμματος ανθρωπιστικής βοήθειας της ΕΕ

Ο Eπίτροπος Στυλιανίδης στην Τουρκία για την έναρξη του προγράμματος ανθρωπιστικής βοήθειας της ΕΕ

Ο Eπίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων Χρήστος Στηλιανίδης βρίσκεται σήμερα στην Άγκυρα για να κηρύξει την έναρξη του εμβληματικού προγράμματος της ΕΕ για την , στο πλαίσιο του οποίου θα παρέχεται μηνιαία με τη μορφή «ηλεκτρονικού χρήματος» σε ένα εκατομμύριο στην .

Μιλώντας στην Άγκυρα, ο Eπίτροπος δήλωσε: «Είμαι βέβαιος ότι η της ΕΕ θα συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση των συνθηκών των προσφύγων στην , παρέχοντας σε ένα εκατομμύρια άτομα. Η έναρξη αυτού του προγράμματος εδώ στην σήμερα αποτελεί απτό παράδειγμα της ισχυρής εταιρικής σχέσης μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας στην προσπάθεια να βρουν μαζί νέους, καινοτόμους τρόπους αντιμετώπισης μιας από τις σημαντικότερες ανθρωπιστικές προκλήσεις των καιρών μας».

Η Επιτροπή θα συμμετάσχει στην της επίσημης έναρξης του προγράμματος για το κοινωνικό πλαίσιο ασφαλείας έκτακτης ανάγκης (ESSN), ύψους 348 εκατ. , μαζί με την εκτελεστική διευθύντρια του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος Έρταριν Κάζιν.

Ο Επίτροπος θα επισκεφθεί επίσης ανθρωπιστικά έργα που χρηματοδοτεί η ΕΕ στο πλαίσιο της Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης για τους στην Τουρκία, μεταξύ άλλων, ένα κοινοτικό κέντρο για Σύριους , το οποίο διαχειρίζεται η Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος, και το κέντρο υποστήριξης προστασίας παιδιών, το οποίο διαχειρίζονται η Ένωση Αλληλεγγύης προς τους Αιτούντες Άσυλο και τους Μετανάστες (ASAM) και η .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση