Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Νίκες για Τραμπ και Χίλαρι Κλίντον, εκτός κούρσας ο Ρούμπιο
Νίκες για Τραμπ και Χίλαρι Κλίντον, εκτός κούρσας ο Ρούμπιο

Νίκες για Τραμπ και Χίλαρι Κλίντον, εκτός κούρσας ο Ρούμπιο

Ο τόνλντ Τρμπ κέρδισε τις προκριματικές εκλογές για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων σε τρεις πολιτείες των , Ιλινόι, Β. Καρολίνα – οδηγώντας τον ερουσιαστή Μάρκο Ρούμπιο εκτός κούρσας, ενώ από την πλευρά των Δημοκρατικών η Χίλαρι Κλίντον επικράτησε στις ίδιες πολιτείες αλλά και στο Οχάϊο. Εκεί, ο τόναλντ Τραμπ έχασε από τον κυβερνήτη της πολιτείας, Τζον Κάσιτς.

Ο ερουσιαστής Τεντ Κρουζ τερμάτισε δεύτερος στο Ιλινόι και στην Β. Καρολίνα και στο Μιζούρι ισοψηφούσε με τον Τραμπ στο 41%.

Μετά τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών και τις χαμηλές επι του την περασμένη εβδομάδα στο Μίσιγκαν και το Μισισιπί, ο Γερουσιαστής της , Μαρκο Ρούμπιο, αποσύρθηκε από τη μάχη για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου,

“Ενώ αυτή η χρονιά μπορεί να μην ήταν η χρονιά για ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον μας, εξακολουθώ να νιώθω ελπίδα και αισιοδοξία για την Αμερική”, είπε στους υποστηρικτές του όταν φάνηκε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε την Φλόριντα, αφήνοντάς τον δεύτερο στην δική του πολιτεία.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση