Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Νεκρός και τραυματίες στην πλατεία Τάιμς
Νεκρός και τραυματίες στην πλατεία Τάιμς

Νεκρός και τραυματίες στην πλατεία Τάιμς

Τουλάχιστον ένας και 19 τραυματίες, δύο εκ των οποίων σοβαρά, είναι ο από την τρελή πορεία οδηγού αυτοκινήτου που έπεσε πάνω σε περαστικούς με μεγάλη ταχύτητα στην πλατεία Τάιμς της έας Υόρκης.

Αγνωστο παρέμενε μέχρι αργά χθες το βράδυ αν η ενέργεια είναι τρομοκρατική. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη αμέσως μετά την τραγωδία που προκάλεσε ανησυχίες για επανάληψη ανάλογων επιθέσεων όπως εκείνη που είχε πραγματοποιηθεί πέρυσι το καλοκαίρι στη ίκαια και τα στο Βερολίνο.

Η τηλε έδειξε εικόνες ανθρώπων να μεταφέρονται με φορεία από το σημείο. Το σταμάτησε με τις δύο ρόδες να βρίσκονται στον αέρα πάνω σε προστατευτική μπάρα, που είχε ακριβώς στόχο να εμποδίζει τα να ανεβαίνουν στο πεζοδρόμιο. Επικαλούμενο ανώτατο Αμερικανό αξιωματούχο, το δίκτυο NBC μετέδωσε ότι ένας από τους περαστικούς έχασε τη ζωή του. Πάντως, το CBS ανέφερε έπειτα από επι με την της Νέας Υόρκης ότι η ενέργεια δεν πρέπει να θεωρείται τρομοκρατική. Ανεπίσημες πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν 26χρονο δράστη από το Μπρονξ με βεβαρημένο ποινικό μητρώο.

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση