Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Νεκρή από πνιγμό η 22χρονη κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον
Νεκρή από πνιγμό η 22χρονη κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

Νεκρή από πνιγμό η 22χρονη κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

Άφησε την τελευτία της πνοή, σε ηλικία 22 ετών, η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, μοναχοκόρη των ινδαλμάτων της μοντέρνας μουσικής Γουίτνεϊ Χιούστον και Μπόμπι Μπράουν. Η Μπόμπι Κριστίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον απαστράπτοντα κόσμο των μουσικών αστέρων, όπου όμως κυριαρχούσαν οι ατελείωτοι καβγάδες. Ο της κατέρρευσε με τον θάνατο της μητέρας της. Αλλωστε, όπως φαίνεται, η Μπόμπι Κριστίνα παρασυρόταν από τα κατορθώματα, τις επιτυχίες αλλά και τους δαίμονες όσων βρίσκονταν γύρω της, πριν αρχίσει να καταλαβαίνει τον εαυτό της.

Η Μπόμπι Κριστίνα άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή σε νοσοκομείο της Τζόρτζια, περίπου έξι μήνες αφού βρέθηκε αναίσθητη στο της στα περίχωρα της Ατλάντα.

Όπως αναφέρει η που έδωσε στον Τύπο η οικογένεια, «η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν άφησε την τελευταία της πνοή στις 26 Ιουνίου 2015. Κοντά της βρισκόταν η οικογένειά της. Επιτέλους αναπαύεται εν ειρήνη στην αγκαλιά του Θεού. Θέλουμε και πάλι να ευχαριστήσουμε όλους για την πολλή αγάπη και στήριξη που μας έδειξαν τους τελευταίους μήνες».

Έως τώρα δεν έχει καταστεί γνωστό ποια ήταν η αιτία θανάτου της νεαρής ς, αλλά σύμφωνα με την αστυνομία είχε βρεθεί λιπόθυμη στις 31/1 στο της στο Ρόσγουελ. Η αστυνομία είχε αναφερθεί σε «πνιγμό». Αυτή ήταν παραδόξως και η αιτία θανάτου της μητέρα της μία τριετία νωρίτερα. Ο εκπρόσωπος της οικογένειας είχε δηλώσει ότι η νεαρή βρέθηκε άσφυγμη και χωρίς να αναπνέει.

Όπως κάθε άνθρωπος έτσι και η Μπόμπι Κριστίνα έκανε όνειρα για το μέλλον. Είχε, μάλιστα, αποκαλύψει στην Οπρα Γουίνφρεϊ, στην οποία είχε δώσει συνέντευξη το 2012, ότι ήθελε να ακολουθήσει τον δρόμο της μητέρας της χορεύοντας, τραγουδώντας και παίζοντας θέατρο.

Η ζωή της Μπόμπι Κριστίνα δεν ήταν πάντα ευχάριστη. Το 2005 συμμετείχε με τους της σε ένα παιχνίδι ριάλιτι, όπου τους είχε καταγράψει να παλεύουν, να αλληλοβρίζονται και να καταλήγουν στα δικαστήρια. Τότε, το περιοδικό Hollywood Reporter είχε αποκαλύψει ότι ο «Μπράουν ήταν ακόμα πιο πρόστυχος από ό,τι γράφουν οι διάφορες εφημερίδες ταμπλόιντ», καθώς και ότι είχε «αποστερήσει από τη Γουίτνεϊ το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας».

Μετά το διαζύγιό της, το 2007, η Γουίτνεϊ Χιούστον κέρδισε την κηδεμονία της Μπόμπι Κριστίνα και τη μεγάλωσε μαζί με τον Γκόρντον, ένα ορφανό αγόρι, τρία χρόνια μεγαλύτερο από την κόρη της. Παρότι δεν τον υιοθέτησε επισήμως ούτε τον περιέλαβε στη διαθήκη της, η Χιούστον τον έφερε στην οικογένεια. Ο την αποκαλούσε «μητέρα».

Η ρουτίνα της καθημερινότητας για την οικογένεια της Γουίτνεϊ Χιούστον έσπασε διά παντός το 2012, όταν η τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή μέσα σε μισογεμάτη μπανιέρα στο Beverly Hilton Hotel, λίγο πριν από την τελετή για τα βραβεία Γκράμι του 2012. Οι αρχές εντόπισαν συνταγογραφούμενα ναρκωτικά, ίχνη κοκαΐνης, ενώ κατά τη διαπιστώθηκε ότι έπασχε και από την καρδιά της. Ωστόσο, ο θάνατός της αποδίδεται σε πνιγμό. Ο θάνατος διέλυσε την Μπόμπι Κριστίνα, η οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για να συνέλθει. «Δεν ήταν μητέρα μου μόνο, ήταν η καλύτερή μου φίλη», έλεγε η νεαρή. Αργότερα αποκάλυψε και την ερωτική σχέση που διατηρούσε με τον Γκόρντον.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση