Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Νέα Υόρκη: Πάνω από 1.000 νέα κρούσματα για πρώτη φορά από τον Ιούνιο
Νέα Υόρκη: Πάνω από 1.000 νέα κρούσματα για πρώτη φορά από τον Ιούνιο

Νέα Υόρκη: Πάνω από 1.000 νέα κρούσματα για πρώτη φορά από τον Ιούνιο

Περισσότερα από 1.000 τα μέσα σε μία ημέρα κατέγραψε για πρώτη φορά από τον Ιούνιο η Πολιτεία της Νέας Υόρκης, το πρώην επίκεντρο της πανδημίας στις , όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Από τα 99.953 τεστ που έγιναν την Παρασκευή, τα 1.005 βρήκαν , επίπεδο που είχε καταγραφεί για τελευταία φορά στις 5 Ιουνίου.

«Είναι βασικό, καθώς πλησιάζει το φθινόπωρο και η εποχική , οι Νεοϋορκέζοι να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα», σχολίασε ο Δημοκρατικός Άντριου Κουόμο. «Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά τα και να ενημερώνουμε τους Νεοϋορκέζους ώστε να μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις για τους ίδιους και για τις οικογένειές τους», πρόσθεσε.

Η υγειονομική κατάσταση πάντως είναι ξεκάθαρα βελτιωμένη στην Πολιτεία, σε σύγκριση με την περασμένη άνοιξη, όταν η πανδημία είχε φτάσει στην κορύφωσή της. Τα , που μέχρι τώρα λειτουργούσαν μόνο στους εξωτερικούς χώρους, θα μπορέσουν να ξανανοίξουν τις κλειστές αίθουσές τους από την Τετάρτη, αλλά μόνο στο 25% της χωρητικότητάς τους.

Οι ξεπέρασαν την Παρασκευή τα 7 εκατομμύρια τα, ενώ περίπου 205.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει από την -19, σύμφωνα με στοιχεία του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση