Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΚΟΣΜΟΣ / Μυστήριο με την ισχυρή έκρηξη στο Νάσβιλ
Μυστήριο με την ισχυρή έκρηξη στο Νάσβιλ

Μυστήριο με την ισχυρή έκρηξη στο Νάσβιλ

Το FBI έχει αναλάβει πλέον την της μυστηριώδους έκρηξης μεγάλης ισχύος από παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημα στο κέντρο της πόλης Νάσβιλ των ΗΠΑ το πρωί των Χριστουγέννων, που είχε ως αποτέλεσμα τρεις ελαφρά και εκτεταμένες υλικές ζημιές σε και κατοικίες στην περιοχή.

Αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ότι το τροχόσπιτο που εξερράγη κατά τις 6.30 το πρωί της Παρασκευής είχε λίγα λεπτά νωρίτερα εκπέμψει αυτομάτως για εκκένωση της περιοχής διότι σε 15 λεπτά θα ακολουθούσε έκρηξη.

Οι αστυνομικές αρχές δηλώνουν βέβαιες ότι επρόκειτο για προσχεδιασμένη και όχι για κάποιο ατύχημα, αλλά αποφεύγουν να κάνουν λόγο για τρομοκρατική .

Οι ερευνητές δεν διαθέτουν ακόμη κάποιο στοιχείο για το κίνητρο της επίθεσης. Αυτό που εκτιμούν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης είναι πως όποιος βρισκόταν πίσω από την προφανώς δεν είχε σκοπό ανθρώπινα , με πιθανότερο στόχο το κτίριο της αμερικανικής εταιρίας τηλεπικοινωνιών ΑΤ&Τ της πόλης του .

Ωστόσο τα πράγματα περιπλέκει τηλεφώνημα στην άμεσο δράση της πόλης πριν την έκρηξη, στο οποίο γινόταν λόγος για πυροβολισμούς που είχαν ακουστεί στο σημείο. Αυτό σύμφωνα με παρατηρητές μπορεί να δείχνει ότι σκοπός της επίθεσης ήταν να πληγούν οι που θα έσπευδαν στην περιοχή.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πνιγμός 73χρονου στα #Πλατανίδια #Πλατανίδια - https://t.co/nHgDbIEPTH -

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

"Αλιεύοντας" την είδηση