Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Μόνιμη παρουσία δύο προσώπων στο πιλοτήριο προωθούν οι Γερμανοί
Μόνιμη παρουσία δύο προσώπων στο πιλοτήριο προωθούν οι Γερμανοί

Μόνιμη παρουσία δύο προσώπων στο πιλοτήριο προωθούν οι Γερμανοί

Η ομοσπονδία των γερμανικών επιχειρήσεων της ς αεροπορίας (Bundesverband der Deutschen Luftverkehrswirtschaft e.V, BDL) ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να επιβάλει στο άμεσο μέλλον ως κανόνα το να βρίσκονται πάντοτε στο πιλοτήριο όλων των αεροσκαφών εν πτήσει δύο πρόσωπα, μετά τη ενός A320 της Germanwings, της θυγατρικής χαμηλού κόστους της Lufthansa, στις γαλλικές .

Η του αεροσκάφους, που είχε αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο και οι 150 επιβαίνοντες στο επιβατικό , σύμφωνα με άλλους εισαγγελείς πιθανόν οφείλεται σε εσκεμμένες ενέργειες του νεαρού συγκυβερνήτη του αεροσκάφους.

Ερωτηθείσα σχετικά από το αλλικό Πρακτορείο, μια εκπρόσωπος της γερμανικής ομοσπονδίας, που αντιπροσωπεύει τις επιχειρήσεις του τομέα των αερομεταφορών, απάντησε ότι είναι σε θέση να “επιβεβαιώσει” την ανακοίνωση που έκανε ο πρόεδρος της BDL, ο Ματίας φον Ράντοβ.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο δημόσιο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD, παράλληλα, ο Κάρστεν Σπορ, ο επικεφαλής της Λουφτχάνσα, δήλωσε ότι θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση για να συζητηθούν τρόποι “οι οποίοι θα επιτρέψουν την της ς άμεσα” στις εμπορικές πτήσεις από την Παρασκευή.

Στη συνάντηση αυτή αναμένεται να λάβουν μέρος εκπρόσωποι των μεγάλων επιχειρήσεων της αεροπορικής βιομηχανίας, “της ομοσπονδιακής υπηρεσίας αερομεταφορών” (LBA) και των “αρχών”.

Η θέσπιση του κανόνα της συνεχούς παρουσίας δύο προσώπων στο πιλοτήριο αναμένεται ότι θα συζητηθεί στη συνάντηση αυτή, πρόσθεσε ο Σπορ, σύμφωνα με το ARD.

Πηγή: newsbomb

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση