Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Μία νεκρή και δεκάδες τραυματίες από την πρόσκρουση τρένου σε σταθμό του Νιου Τζέρσεϊ
Μία νεκρή και δεκάδες τραυματίες από την πρόσκρουση τρένου σε σταθμό του Νιου Τζέρσεϊ

Μία νεκρή και δεκάδες τραυματίες από την πρόσκρουση τρένου σε σταθμό του Νιου Τζέρσεϊ

Ένα τρένο προσέκρουσε στην αποβάθρα του σταθμού Χόμποκεν, στο Νιου Τζέρσεϊ το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα).

Σύμφωνα με τον απολογισμό από την πρόσκρουση του τρένου σε έναν τοίχο σκοτώθηκε μία και τραυματίστηκαν άλλοι 108 άνθρωποι.

Ο μηχαν του τρένου που προκάλεσε το σιδηροδρομικό δυστύχημα στον σταθμό του Χόμποκεν έχει τραυματιστεί σοβαρά αλλά συνεργάζεται με τις αρχές προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια της ς, όπως ανακοίνωσε ο του .

Το τρένο, που μετέφερε συνολικά 250 επιβάτες, έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και προκάλεσε σημαντικές στον σταθμό του Χόμποκεν, πρόσθεσε ο .

«Οι εικόνες από τον εκτροχιασμό του τρένου στο είναι τρομακτικές. Προσεύχομαι για εκείνους που έχασαν αγαπημένα πρόσωπά του καθώς και για τους δεκάδες τραυματίες», ανακοίνωσε μέσω του η υποψήφια των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο, .

Ο αντίπαλός της, ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ, συλλυπήθηκε επίσης «όσους εμπλέκονται στο φρικτό δυστύχημα» και χαιρέτισε τις προσπάθειες που κατέβαλαν τα σωστικά συνεργεία για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες.

Ο σταθμός βρίσκεται στη δυτική όχθη του ποταμού Χάντσον, απέναντι από την πόλη της Νέας Υόρκης, και είναι από τους πλέον πολυσύχναστους της περιοχής.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση