Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΣΜΟΣ / Μετράει τις πληγές της η Τουρκία
Μετράει τις πληγές της η Τουρκία

Μετράει τις πληγές της η Τουρκία

Τις πληγές της μετράει η λίγες ώρες μετά τη νέα τρομοκρατική που κόστισε την ζωή σε τουλάχιστον 34 ανθρώπους ενώ οι τραυματίες είναι πάνω από 130. Οι για τους υπαίτιους της επίθεσης προσανατολίζονται στο ΡΚΚ και γίνονται σχεδόν σε όλη την χώρα έφοδοι σε σπίτια για να βρεθούν οι .

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ δήλωσε ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις ενισχύουν την αποφασιστικότητα της χώρας του κατά της τρομοκρατίας. «Το τουρκικό κράτος δεν θα υποχωρήσει ποτέ στο δικαίωμά του να υπερασπισθεί τον εαυτό του και τους πολίτες του», πρόσθεσε:

«Τρομοκρατικές οργανώσεις που χάνουν τη μάχη απέναντι στις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας βάζουν ως στόχο αθώους πολίτες», είπε ο προσθέτοντας ότι κατά το τελευταίο διάστημα η έχει γίνει στόχος τρομοκρατικών επιθέσεων εξαιτίας της αστάθειας που επικρατεί στην περιοχή.

Από την πλευρά του το υπουργείο εξωτερικών με ανακοίνωσή του εκφράζει τον αποτροπιασμό του και την συμπαράσταση του ελληνικού λαού στον τούρκικό λαό:  Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την πολύνεκρη τρομοκρατική που σημειώθηκε σήμερα στην . Καταδικάζουμε απερίφραστα την , από όπου και αν προέρχεται, και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον τουρκικό λαό, στους πολίτες της τουρκικής πρωτεύουσας, καθώς τα θερμά συλλυπητήρια του ελληνικού λαού και της ελληνικής Κυβέρνησης στις οικογένειες των θυμάτων.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σ. Πέτσας: «8,5 εκ. € για την αγροτική οδοποιία, 300.000 € για τις φυσικές καταστροφές και 80.000 € για την λειψυδρ… - https://t.co/cxm6MRrbgC -

  • Αποζημιώσεις για το σύνολο των καλλιεργειών #σφοδρέςβροχοπτώσεις - https://t.co/ntKkOdCKbp -

  • Κ. Παπανάτσιου: Επείγει η αντιπλημμυρική και αντιδιαβρωτική θωράκιση του Αν. και Β. Πηλίου - https://t.co/MIv0W8tqKd… -

"Αλιεύοντας" την είδηση