Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Μετράει τις πληγές της η Τουρκία
Μετράει τις πληγές της η Τουρκία

Μετράει τις πληγές της η Τουρκία

Τις πληγές της μετράει η λίγες ώρες μετά τη νέα τρομοκρατική επίθεση που κόστισε την σε τουλάχιστον 34 ανθρώπους ενώ οι είναι πάνω από 130. Οι έρευνες για τους υπαίτιους της επίθεσης προσανατολίζονται στο ΡΚΚ και γίνονται σχεδόν σε όλη την χ έφοδοι σε σπίτια για να βρεθούν οι δράστες.

Ο πρόεδρος της ς Ρετζέπ δήλωσε ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις ενισχύουν την αποφασιστικότητα της χώρας του κατά της τρομοκρατίας. «Το τουρκικό κράτος δεν θα υποχωρήσει ποτέ στο δικαίωμά του να υπερασπισθεί τον εαυτό του και τους του», πρόσθεσε:

«Τρομοκρατικές οργανώσεις που χάνουν τη μάχη απέναντι στις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας βάζουν ως στόχο αθώους », είπε ο προσθέτοντας ότι κατά το τελευταίο διάστημα η Τουρκία έχει γίνει στόχος τρομοκρατικών επιθέσεων εξαιτίας της αστάθειας που επικρατεί στην περιοχή.

Από την πλευρά του το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών με ανακοίνωσή του εκφράζει τον αποτροπιασμό του και την συμπαράσταση του ελληνικού λαού στον τούρκικό λαό:  Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε σήμερα στην . Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατία, από όπου και αν προέρχεται, και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον τουρκικό λαό, στους πολίτες της τουρκικής πρωτεύουσας, καθώς τα θερμά συλλυπητήρια του ελληνικού λαού και της ελληνικής Κυβέρνησης στις οικογένειες των θυμάτων.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση