Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Μετ’ εμποδίων η «επιστροφή» Ρέντσι
Μετ’ εμποδίων η «επιστροφή» Ρέντσι

Μετ’ εμποδίων η «επιστροφή» Ρέντσι

Η προσπάθεια ς του Ματέο στην ιταλική πολιτική σκηνή είναι εξαιρετικά πιθανό να υπονομευθεί από τις δικαστικές που διεξάγονται εις βάρος του πατέρα του και του υπουργού Αθλητισμού και βασικού συνεργάτη του Λούκα Λότι, αναφέρει σε δημοσίευμά του το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Bloomberg».

Ο του τέως πρωθυπουργού, επιχειρηματίας Τιτσιάνο , ανακρίθηκε προχθες από την εισαγγελία της Ρώμης, σε σχέση με την έρευνα που διεξάγεται εις βάρος του για «συμμετοχή σε αθέμιτη άσκηση επιρροής» αναφορικά με τις προμήθειες του ιταλικού Δημοσίου και τις εταιρείες που παίρνουν μέρος στους μειοδοτικούς διαγωνισμούς για την ανάθεση κρατικών εργολαβιών. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa, ο Ρέντσι κατηγορείται ότι είχε προβεί σε με τον απολιτάνο επιχειρηματία Αλφρέντο Ρομέο, ο τελευταίος να του παραχωρεί συγκεκριμένο χρηματικό ποσό μηνιαίως και εκείνος σε αντάλλαγμα να μεσολαβήσει ώστε ο Ρομέο να εξασφαλίσει ορισμένες κρατικές .

Εντούτοις, ο Τιτσιάνο Ρέντσι αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει διαπράξει κανένα αμα και δεν είχε ουδέποτε κανένα χρηματικό όφελος.

Πηγή: kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση