Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Mέι: Η πρόσκληση προς τον Τραμπ να επισκεφθεί τη Βρετανία ισχύει
Mέι: Η πρόσκληση προς τον Τραμπ να επισκεφθεί τη Βρετανία ισχύει

Mέι: Η πρόσκληση προς τον Τραμπ να επισκεφθεί τη Βρετανία ισχύει

Η πρόσκληση προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόνλντ να επισκεφθεί επίσημα τη Βρετανία ισχύει, παρά την αντίδρασή του μετά την της Παρασκευής στο Λονδίνο και τη μετέπειτα οργή της πρωθυπουργού της χώρας , διαβεβαίωσε η ίδια η επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης.

«Η Αυτή Μεγαλειότης του απηύθυνε μια πρόσκληση και ο πρόεδρος την αποδέχθηκε. Απομένει να συμφωνήσουν στις ημερομηνίες και τον τρόπο οργάνωσης» εξήγησε η σε μια συνέντευξη που μαγνητοσκοπήθηκε την Παρασκευή και μεταδόθηκε σήμερα από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

«Τα πηγαίνω καλά με εκείνον. Και σίγουρα, όπως το γνωρίζετε, ο πρόεδρος τρέφει συναισθήματα στοργής προς τη Βρετανία. Όπως πολλοί Αμερικάνοι, έχουμε οικογενειακούς δεσμούς με τη Βρετανία και εργαζόμαστε πολύ καλά μαζί. Η Βετανία και οι ΗΠΑ διατηρούν πάντα μια ειδική σχέση και πάντα εργάστηκαν πολύ καλά μαζί» υπογράμμισε η Βρετανίδα πρωθ.
Η Μέι επανήλθε και στο θέμα των δηλώσεων του μεγιστάνα, μετά την στο Λονδίνο, την ευθύνη της οποία ανέλαβε η οργάνωση κι είχε ως να τραυματιστούν 30 άνθρωποι.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση