Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Με τηλεδιάσκεψη το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 25-26 Μαρτίου
Με τηλεδιάσκεψη το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 25-26 Μαρτίου

Με τηλεδιάσκεψη το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 25-26 Μαρτίου

Λόγω της αύξησης κρουσμάτων

Με θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής στις 25 και 26 Μαρτίου και όχι με φυσική παρουσία όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, ανέφερε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

«Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αποφάσισε να πραγματοποιήσει για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Μαρτίου μετά την αύξηση κρουσμάτων COVID19 στα κράτη μέλη. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος θα συνεχίσει τις διαβουλεύσεις με όλους τους ηγέτες» σημείωσε ο Μπάρεντ Λέιντς.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με την καταμέτρηση του Reuters την περασμένη Παρασκευή οι θάνατοι στην περιοχή της Ευρώπης, που περιλαμβάνει 51 χώρες, ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο και τα κρούσματα τα 37.221.978.

Η περιοχή στην οποία έχει συμπεριληφθεί μεταξύ άλλων και η Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταγράψει μάλιστα το 35,5% όλων των θανάτων παγκοσμίως και το 30,5% όλων τον κρουσμάτων.

Στην ευρωπαϊκή περιοχή στην οποία αναφέρεται ο του Reuters έχουν χορηγηθεί περίπου δώδεκα δόσεις εμβολίων για κάθε 100 πολίτες σε αντιδιαστολή με τις ΗΠΑ όπου οι δόσεις φτάνουν τις 34 ανά 100 ανθρώπους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθλήτριες και αθλητές του Γ. Σ. Βόλου στο Διασυλλογικό Αλτικού Τετράθλου - https://t.co/GyuNqwCYQr -

  • Γυρίσματα νέας διεθνούς παραγωγής #Castaways στο #Πήλιο #BBC #Paramount #Πήλιο - https://t.co/Ajs2TM2Csw -

  • Κατασχέθηκαν πάνω από 6,5 κιλά κάνναβης στο Βόλο #ακατέργαστηκάνναβη #Βόλος - https://t.co/puHmjj9imR -

"Αλιεύοντας" την είδηση