Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΣΜΟΣ / Με τηλεδιάσκεψη το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 25-26 Μαρτίου
Με τηλεδιάσκεψη το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 25-26 Μαρτίου

Με τηλεδιάσκεψη το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 25-26 Μαρτίου

Λόγω της αύξησης κρουσμάτων

Με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί η στις 25 και 26 Μαρτίου και όχι με φυσική παρουσία όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, ανέφερε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

«Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αποφάσισε να πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Μαρτίου μετά την αύξηση κρουσμάτων 19 στα κράτη μέλη. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος θα συνεχίσει τις με όλους τους ηγέτες» σημείωσε ο Μπάρεντ Λέιντς.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με την καταμέτρηση του Reuters την περασμένη Παρασκευή οι θάνατοι στην περιοχή της Ευρώπης, που περιλαμβάνει 51 χώρες, ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο και τα τα 37.221.978.

Η περιοχή στην οποία έχει συμπεριληφθεί μεταξύ άλλων και η και το Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταγράψει μάλιστα το 35,5% όλων των θανάτων παγκοσμίως και το 30,5% όλων τον κρουσμάτων.

Στην ευρωπαϊκή περιοχή στην οποία αναφέρεται ο του Reuters έχουν χορηγηθεί περίπου δώδεκα εμβολίων για κάθε 100 πολίτες σε αντιδιαστολή με τις ΗΠΑ όπου οι φτάνουν τις 34 ανά 100 ανθρώπους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • To 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου αρχές Οκτωβρίου  #ΓαστρονομικόΦεστιβάλΠηλίου - https://t.co/N5WUB6Royl -

  • Λήστεψαν 83χρονη με λεία 300 ευρώ #δράστες - https://t.co/nIteEwoo6e -

  • Ογδόντα  χρόνια από την ίδρυση του #ΕΑΜ (1941-2021) #ΕΑΜ - https://t.co/lLwanQ9wxJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση