Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΣΜΟΣ / Με τηλεδιάσκεψη το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 25-26 Μαρτίου
Με τηλεδιάσκεψη το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 25-26 Μαρτίου

Με τηλεδιάσκεψη το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 25-26 Μαρτίου

Λόγω της αύξησης κρουσμάτων

Με θα πραγματοποιηθεί η στις 25 και 26 Μαρτίου και όχι με φυσική παρουσία όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, ανέφερε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

«Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αποφάσισε να πραγματοποιήσει για το του Μαρτίου μετά την αύξηση κρουσμάτων COVID19 στα κράτη μέλη. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος θα συνεχίσει τις διαβουλεύσεις με όλους τους ηγέτες» σημείωσε ο Μπάρεντ Λέιντς.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με την καταμέτρηση του την περασμένη Παρασκευή οι θάνατοι στην περιοχή της Ευρώπης, που περιλαμβάνει 51 χώρες, ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο και τα κρούσματα τα 37.221.978.

Η περιοχή στην οποία έχει συμπεριληφθεί μεταξύ άλλων και η και το Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταγράψει μάλιστα το 35,5% όλων των θανάτων παγκοσμίως και το 30,5% όλων τον κρουσμάτων.

Στην ευρωπαϊκή περιοχή στην οποία αναφέρεται ο απολογισμός του έχουν χορηγηθεί περίπου δώδεκα δόσεις εμβολίων για κάθε 100 πολίτες σε αντιδιαστολή με τις όπου οι δόσεις φτάνουν τις 34 ανά 100 ανθρώπους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου - https://t.co/B36k77kdFI -

  • Νέα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου - https://t.co/0TmwG2yYVX -

  • Διαδικτυακό Βιωματικό Εργαστήριο για Γονείς από την «Πρόταση Ζωής» - https://t.co/HzJCwlHcPn -

"Αλιεύοντας" την είδηση