Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Μαλαισία: Τουλάχιστον 25 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε ιεροδιδασκαλείο στην Κουάλα Λουμπούρ
Μαλαισία: Τουλάχιστον 25 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε ιεροδιδασκαλείο στην Κουάλα Λουμπούρ

Μαλαισία: Τουλάχιστον 25 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε ιεροδιδασκαλείο στην Κουάλα Λουμπούρ

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι, στη συντριπτική τους πλειονότητα , έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε πυρκαγιά νωρίς το πρωί σε ιεροδιδασκαλείο στην Κουάλα Λουμπούρ, γνωστοποίησαν οι αρχές.

Η πυρκαγιά στο Ταχφίζ ταρούλ Κουράν Ιτιφακίγια, ένα ιεροδιδασκαλείο εσωκλείστων, αναφέρθηκε περί τις 05:40 (00:40 Ελλάδας), σύμφωνα με μια της πυροσβεστικής υπηρεσίας της πρωτεύουσας της Μαλαισίας.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε κοιτώνα στον τελευταίο όροφο του τριώροφου σχολικού κτιρίου, σύμφωνα με την . Δύο εκπαιδευτικοί και 23 έχασαν τη ζωή τους, επτά διακομίστηκαν σε κοντινό νοσοκομείο και 11 διασώθηκαν.

Τον απολογισμό επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής της Κουάλα Λουμπούρ μιλώντας στο αλλικό Πρακτορείο: «ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών είναι 23 ές και δύο εκπαιδευτικοί», είπε και διευκρίνισε ότι τα θύματα «υπέκυψαν λόγω εισπνοής καπνού ή επειδή τους έπιασαν οι φλόγες».

«Αυτή είναι μια από τις χειρότερες τραγωδίες στη χ τα τελευταία 20 χρόνια. Ερευνούμε τα αίτια της πυρκαγιάς», πρόσθεσε ο ίδιος αξιωματικός τονίζοντας ότι οι έφθασαν στο σημείο μέσα σε μερικά λεπτά από την εκδήλωση της πυρκαγιάς.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση