Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Λονδίνο: Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς κοντά στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας – έντεκα τραυματίες
Λονδίνο: Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς κοντά στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας – έντεκα τραυματίες

Λονδίνο: Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς κοντά στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας – έντεκα τραυματίες

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζοδρόμιο έξω από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο, τραυματίζοντας αρκετούς ανθρώπους που περνούσαν από το σημείο, σύμφωνα με τα βρετανικά . Η του Λονδίνου ανακοίνωσε την σύλληψη ενός άντρα στο σημείο για το περιστατικό.

«Ένα έπεσε πάνω σε πεζούς κοντά στην είσοδο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στην οδό Εξιμπίσιον», σημείωσε με ανακοίνωση του το μουσείο, ένας από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην χώρα.

Η επιβεβαιώνει την ύπαρξη τραυματιιών με ανακοίνωσή της, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει κάποιος σοβαρά τραυματίας, ενώ περιγράφει το περιστατικό στο ότιο Κένσινγκτον του Λονδίνου ως σύγκρουση. Η υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου έκανε γνωστό ότι της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες σε έντεκα ανθρώπους που είχαν τραυματιστεί κυρίως στο κεφάλι και τα πόδια, εννέα απο τους οποίους χρειάστηκε να διακομιστούν σε .

Παρότι η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε νωρίτερα ότι δεν αποκλείει κανένα σενάριο σχετικά με το περιστατικό, γνωστοποίησε με ανακοίνωση της στο Twitter ότι πρόκειται για , το οποίο «δεν σχετίζεται με την ». Το παραπάνω συμπέρασμα προήλθε μετά από ενδελεχή διερεύνηση στελεχών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση