Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Ληστεία με λεία εκατομμυρίων ευρώ στο Ritz
Ληστεία με λεία εκατομμυρίων ευρώ στο Ritz

Ληστεία με λεία εκατομμυρίων ευρώ στο Ritz

Εντυπωσική σημειώθηκε την Τετάρτη το πόγευμα στο πολυτελές ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι, όπου εισέβαλαν πέντε άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπα και οπλισμένοι με τσεκούρια. Κατάφεραν να φύγουν με λεία «αξίας μεγαλύτερης των 4 εκατ. ευρώ» σε , προτού τρεις εξ αυτών συλληφθούν. «Ενα μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε στη διάρκεια της ς τριών εκ των φερόμενων δραστών», επεσήμανε η πηγή αυτή, χωρίς όμως να μπορεί να διευκρινίσει την αξία τους. Επίσης ένας από τους δύο που διέφυγαν έχασε τον σάκο στον οποίο είχε τοποθετήσει κοσμήματα και ρολόγια, προσέθεσε η ίδια πηγή.

Περίπου στις 18.30 (τοπική ώρα, 19.30 ώρα Ελλάδος) οι πέντε άνδρες εισέβαλαν στο γνωστό ξενοδοχείο που βρίσκεται στην πλατεία Βαντόμ στην καρδιά του Παρισιού. Αρπαξαν τα κοσμήματα και διέφυγαν. «Διάσημοι κοσμηματοπώλες είχαν εκθέσει τα κοσμήματά τους στο Ritz», εξήγησε μια αστυνομική πηγή.

«Ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο και στον δρόμο. Περαστικοί κατέφυγαν στο ξενοδοχείο για να γλιτώσουν. Δεν γνωρίζαμε τι συμβαίνει. Μας είπαν ότι πρόκειται για », διηγήθηκε ένας εργαζόμενος στο ξενοδοχείο, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Ενας συνάδελφός του δήλωσε ότι είδε μια να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και αντίθετα στο ρεύμα στην οδό Καμπόν, πίσω από το Ritz.

Το διάσημο ξενοδοχείο, όπου είχε ζήσει η Κοκό Σανέλ, άνοιξε ξανά τις πόρτες του τον Ιούνιο του έπειτα από τέσσερα χρόνια εργασιών ανακαίνισης.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση