Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Λαθρεπιβάτης σκοτώθηκε πέφτοντας από το αεροπλάνο
Λαθρεπιβάτης σκοτώθηκε πέφτοντας από το αεροπλάνο

Λαθρεπιβάτης σκοτώθηκε πέφτοντας από το αεροπλάνο

Το πτώμα ενός άνδρα ανακαλύφθηκε σε οροφή κτιρίου στο Χίθροου του Λονδίνου, με την Σκότλαντ Γιαρντ να αναφέρει ότι πρόκειται για λαθρεπιβάτη που δεψε υποβασταζόμενος από το σύστημα προσγείωσης ενός 747. Ένας ακόμη άνδρας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο άτυχος άνδρας μπόρεσε να επιβιώσει κατά το διάρκειας 8 ωρών δι, από το στο Λονδίνο. Ωστόσο, λίγο πριν την προσγείωση του υ, έπεσε στην ενός κτιρίου που στεγάζει ρούχων και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Το συγκεκριμένο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα πριν από το του Χίθροου. Ένας εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ, σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε το συμβάν, τονίζοντας πως αρχικά όλοι οι αστυ που βρέθηκαν στο σημείο έκαναν λόγο για «ανεξήγητο περιστατικό».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ένας ακόμα τραυματίας που εικάζεται πως ταξίδευε μαζί με τον αποθανόντα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Οι Αρχές μάλιστα περιμένουν να επανέλθει, προκειμένου να του πάρουν κατάθεση και να επιβεβαιωθεί ότι ταξίδευαν κατ' αυτόν τον τρόπο.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση