Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Λαθρεπιβάτης σκοτώθηκε πέφτοντας από αεροπλάνο
Λαθρεπιβάτης σκοτώθηκε πέφτοντας από αεροπλάνο

Λαθρεπιβάτης σκοτώθηκε πέφτοντας από αεροπλάνο

Το ενός άνδρα ανακαλύφθηκε σε οροφή κτιρίου στο Χίθροου του Λονδίνου,με την Σκότλαντ ιαρντ να αναφέρει ότι πρόκειται για λαθρεπιβάτη που δεψε υποβασταζόμενος από το σύστημα προσγείωσης ενός Boeing 747.Ένας ακόμη άνδρας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο άτυχος άνδρας μπόρεσε να επιβιώσει κατά το διάρκειας 8 ωρών δι,από το ιοχάνεσμπουργκ στο Λονδίνο.Ωστόσο,λίγο πριν την προσγείωση του αεροπλάνου,έπεσε στην ενός κτιρίου που στεγάζει ρούχων και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Το συγκεκριμένο κτίριο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα πριν από το αεροδρόμιο του Χίθροου.Ένας εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ,σε του επιβεβαίωσε το συμβάν,τονίζοντας πως αρχικά όλοι οι αστυ που βρέθηκαν στο σημείο έκαναν λόγο για «ανεξήγητο περιστατικό».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ένας ακόμα τραυματίας που εικάζεται πως ταξίδευε μαζί με τον αποθανόντα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Λονδίνου.Οι Αρχές μάλιστα περιμένουν να επανέλθει,προκειμένου να του πάρουν και να επιβεβαιωθεί ότι ταξίδευαν κατ' αυτόν τον τρόπο.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση