Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Κύπρος: Περισσότερες από 30 γυναίκες προσέγγισε ο 35χρονος «Ορέστης» μέσω social media
Κύπρος: Περισσότερες από 30 γυναίκες προσέγγισε ο 35χρονος «Ορέστης» μέσω social media

Κύπρος: Περισσότερες από 30 γυναίκες προσέγγισε ο 35χρονος «Ορέστης» μέσω social media

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για τη δράση του 35χρονου υπόπτου αξιωματικού της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου, ο οποίος «ψάρευε» τα θύματά του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας το προφίλ «Ορέστης». Όπως προκύπτει, βάσει των νέων πληροφοριών, φαίνεται ότι από τα χέρια του έχουν γλιτώσει πολλές άλλες κοπέλες με τις οποίες φέρεται να συνομιλούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σχετιζόταν με περισσότερες από 30 γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις οποίες αντάλλαζε μηνύματα και ενδεχομένως να προσπαθούσε να ρίξει στα δίχτυά του. Η πληροφορία αυτή φαίνεται ότι είναι συνυφασμένη με τις πρόσφατες δηλώσεις εκ μέρους της Κυπριακής Αστυνομίας, για την πολύτιμη συμβολή της Ιντερπόλ και του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Όπως είχε αναφερθεί χαρακτηριστικά, υπολείπεται αρκετό ανακριτικό κι αυτό φαίνεται ότι επαληθεύεται, βάσει των στοιχείων.

Έκανε «παιχνίδι»

Αξιοσημείωτα είναι τα όσα είδαν το της ς τις προηγούμενες μέρες, κατά τις δύο προσαγωγές του 35χρονου αξιωματικού ενώπιον του Δικαστηρίου. Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, υπαστυνόμο Ιωάννη Γιωρκάτζη, ο ύποπτος χρησιμοποιώντας τη διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών «badoo» γνώρισε τις δύο γυναίκες που παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε, τη Marry Rose και την Arian Palanas. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτές δεν ήταν οι μόνες που προσέγγισε με σκοπό να πραγματοποιήσει τα μακάβρια σχέδιά του.

Φωτογράφισε τους τόπους των εγκλημάτων

Η ενασχόλησή του με τη φαίνεται πως αποτελεί εργαλείο για τις Αρχές, οι οποίες διερευνούν τα πρωτοφανή στυγερά εγκλήματα που παραδέχθηκε ότι διέπραξε ο υπολοχαγός της ΕΦ, που συστηνόταν ως «Ορέστης». Καθώς αγαπούσε τη , έβρισκε μερικά εντυπωσιακά μέρη για να φωτογραφίζει.

Φωτογραφίες που βρίσκονται αναρτημένες στο προφίλ του στο facebook, δείχνουν τη Μεμί στον Ξυλιάτο, όπου είπε ότι πέταξε την σορό της 6χρονης Sierra, καθώς και το μεταλλείο στο Μιτσερό, όπου εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν μέχρι στιγμής δύο τα γυναικών.

Εχει διαγραφεί το προφίλ του

Το προφίλ του 35χρονου πάντως έχει διαγραφεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λογαριασμός του έκλεισε έπειτα από αίτημα που έκανε στις Αρχές τόσο ο ίδιος όσο και πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον του. Ο ύποπτος εξέφρασε την επιθυμία να μην υπάρχει σε αναρτήσεις και φωτογραφίες τις οποίες είχε πραγματοποιήσει.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση