Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η Κέιτ Μίντλετον
Κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η Κέιτ Μίντλετον

Κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η Κέιτ Μίντλετον

Εξιτήριο χθες ργά το βράδυ η πό το μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου.

Λίγο πριν αναχωρήσει, σε μια σύντομη εμφάνιση η πριγκίπισσα του Κέμπριτζ παρουσίασε τη νεογέννητη κορούλα της, που κράταγε στην αγκαλιά της, στους δημοσιογράφους οι οποίοι βρίσκονταν έξω από το μαιευτήριο. Στο πλευρό της φυσικά ήταν ο σύζυγός της .

Η δούκισσα του Κέμπριτζ, σύζυγος του βρετανού πρίγκιπα Ουίλιαμ, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους,  όπως ανακοίνωσαν τα βρετανικά ανάκτορα το πρωί του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, το βρέφος γεννήθηκε στις 10:34 πμ ώρα Ελλάδας και παρών στον τοκετό ήταν ο πρίγκιπας. Το βρέφος ζυγίζει 3,7 κιλά και και κόρη είναι καλά στην υγεία τους, όπως προστίθεται στην .

Η εισήχθη στο μαιευτήριο St Mary χθες νωρίς το πρωί. Το πριγκιπικό ζεύγος αναχώρησε με από το του στο Κένσινγκτον και μετέβη στην πτέρυγα Λίντο του μαιευτηρίου, όπου η δούκισσα είχε γεννήσει το πρώτο της παιδί, τον πρίγκιπα Τζορτζ, στις 22 Ιουλίου 2013.

Το νεογέννητο, είναι δεύτερο παιδί του ζεύγους και τέταρτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον αδελφό του Τζορτζ, τον πατέρα του Ουίλιαμ και τον παππού του Κάρολο.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση