Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Η Κλίντον λυπάται που δεν απέλυσε πρώην σύμβουλό της
Η Κλίντον λυπάται που δεν απέλυσε πρώην σύμβουλό της

Η Κλίντον λυπάται που δεν απέλυσε πρώην σύμβουλό της

Τη λύπη της για το γεγονός ότι δεν απέλυσε πρώην συνεργάτη της, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση, εξέφρασε η . Με εκτενή ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της, στο Facebook, η πρώην προσπάθησε να απαντήσει στα ερωτήματα που προκάλεσε το σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ των , το οποίο είδε το φως της ς την περασμένη εβδομάδα.

«Η σύντομη απάντηση είναι η εξής: αν γινόταν ξανά, δεν θα του το επέτρεπα», έγραψε για τον πρώην σύμβουλό της σε θρησκευτικά θέματα, Μπερνς Στράιντερ, η . Σύμφωνα με τους , στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2008, ο Στράιντερ στερήθηκε του μισθού του από το επιτελείο Κλίντον, όταν 30χρονη , που εργαζόταν στο ίδιο γραφείο, κατήγγειλε ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά με στους ώμους, φιλιά στο μέτωπο και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γεμάτα ερωτικά υπονοούμενα. Δύο σύμβουλοι της Κλίντον, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής της εκστρατείας της, πρότειναν την απόλυσή του, αλλά η Χίλαρι Κλίντον τον άφησε (αμισθί) στη θέση του και ανέθεσε νέα στην 30χρονη.

«Πίστευα ότι η απόλυσή του δεν θα ήταν η καλύτερη λύση στο πρόβλημα», αναφέρει στην απάντησή της, στο Facebook, η ανθυποψήφια του στις τελευταίες προεδρικές εκλογές. Προσθέτει δε ότι θεώρησε την απόλυσή του πολύ «αυστηρή» τιμωρία και ότι πάντα πίστευε «ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν και δεύτερη ευκαιρία».

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση