Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Κίνα: Γέφυρα κατέρρευσε πάνω σε αυτοκίνητα – Φόβοι για νεκρούς
Κίνα: Γέφυρα κατέρρευσε πάνω σε αυτοκίνητα – Φόβοι για νεκρούς

Κίνα: Γέφυρα κατέρρευσε πάνω σε αυτοκίνητα – Φόβοι για νεκρούς

Φόβους γι νεκρούς εκφράζουν οι ρχές στην Κίνα μετά την τρομακτική κατάρρευση σήμερα μιας οδογέφυρας πάνω σε δρόμο όπου κυκλοφορούσαν αυτοκίνητα.

Το συνέβη γύρω στις 18.10 τοπική ώρα (13.00 ώρα ς) στο ουξί, στην επαρχία Τσιανγκσού (ανατολικά), σε απόσταση περίπου χλμ βορειοδυτικά της Σανγκάης, μεταδίδει το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.

Σύμφωνα με το κινεζικό τηλεοπτικό δίκτυο, είναι πιθανόν ο ενός φορτηγού, με πολύ βαρύ φορτίο, να πήγε από τη γέφυρα προκαλώντας την κατάρρευσή της.
«Η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη καθως οι αρχές προσπαθούν να καθορίσουν τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών» ανέφερε το CCTV.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο από κινεζικά ΜΜΕ διακρίνεται η γέφυρα, ύψους πολλών μέτρων, να καταρρέει από μία πλευρά συνθλίβοντας τα αυτοκίνητα που βρίσκονται από κάτω. Στις εικόνες φαίνονται επίσης δύο αυτοκίνητα που έχουν καταπλακωθεί από τα συντρίμμια με μόνα ορατά σημεία τους να είναι το καπό τους ή τα φώτα τους που διακρίνονται κάτω από τεράστιους όγκους μπετόν.

Ενσωματωμένο βίντεο
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση