Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Ιταλός σκηνοθέτης φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων
Ιταλός σκηνοθέτης φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων

Ιταλός σκηνοθέτης φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων

Μαρτυρίες δέκα γυναικών εμπλέκουν τον 48χρονο Ιταλό σκηνοθέτη Φάουστο Μπίρτσι, στο σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων. Οι συνεντεύξεις αυτές μεταδόθηκαν από τηλεοπτική εκπομπή του ομίλου και σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύθηκαν οι , ο σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος, με σημαντικές επιτυχίες στην μέχρι τώρα σταδιοδρομία του, φέρεται να τις παρενόχλησε ουαλικά κατά την διάρκεια ακροάσεων στο του, το οποίο όμως διέθετε και μια μεγάλη μπανιέρα με υδρο.

Πιο συγκεκριμένα, οι αυτές (οκτώ με καλυμμένο πρόσωπο και δυο επώνυμα) δήλωσαν ότι ο σκηνοθέτης της ανάγκασε να τον φιλήσουν, ότι γδύθηκε και αυνανίσθηκε μπροστά τους και σε μια περίπτωση φέρεται να υποχρέωσε μια κοπέλα να συνουσιασθεί μαζί του.

Οι κοπέλες στις μαρτυρίες τους επιμένουν ότι ο σκηνοθέτης «άλλαζε εντελώς βλέμμα, με όλες τις φλέβες του προσώπου που φούσκωναν» και πως «είχαν παραλύσει από τον φόβο». Οι δυο γυναίκες που αποφάσισαν να μιλήσουν ενώπιον της τηλεοπτικής κάμερας δείχνοντας το πρόσωπό τους είναι η «Μις Ιταλία 2014» Κλαρίσα Μαρκέζε και το μοντέλο Αλεσάντρα Τζούλια Μπάσι. Μέχρι σήμερα, όμως, οι γυναίκες αυτές δεν έχουν προσφύγει στην , ίσως και λόγω του ότι η ιταλική νομοθεσία προβλέπει περιθώριο έξι μόλις μηνών για να κατατεθεί , από την στιγμή που λαμβάνει χώρα περιστατικό ουαλικής παρενόχλησης ή κακοποίησης.

Ο Μπρίτσι απάντησε ότι δεν συνευρέθηκε ποτέ του με γυναίκες οι οποίες δεν είχαν εκφράσει την συναίνεση και την συγκατάθεσή τους, ενώ παράλληλα «διαψεύδει ότι έδωσε εντολή στον δικηγόρο του να διαπραγματευθεί αποζημίωση προς φερόμενα ως παρενοχλήσεων».«Κατά συνέπεια, θα κινήσω νόμιμη διαδικασία κατά όλων όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο».

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση