Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Ιταλία: 100χρονος με κορωναϊό έγινε καλά και πήρε εξιτήριο
Ιταλία: 100χρονος με κορωναϊό έγινε καλά και πήρε εξιτήριο

Ιταλία: 100χρονος με κορωναϊό έγινε καλά και πήρε εξιτήριο

Μί σχεδόν πίστευτη είδηση έρχεται από την , η οποία μετρά 7.503 νεκρούς και σχεδόν 75.000 κρούσματα από την πανδημία του νέου κορωναϊού. Τα επίσημα στοιχεία αφορούν τους θανάτους στα και τους οίκους ευγηρίας. Ο μέσος όρος της ηλικίας των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους είναι τα 78 έτη, σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη το Ανώτερο Ινστιτούτο Υγείας (ISS).

Ένας εκατοντάχρονος, που είχε εξεταστεί και διαγνωστεί ότι έχει προσβληθεί από τον COVID-19, ιάθηκε και πήρε χθες Τετάρτη το βράδυ εξιτήριο από το νοσοκομείο του Ρίμινι, στο οποίο νοσηλευόταν. Την είδηση ανακοίνωσε στο AFP η Γκλόρια Λίζι, η της πόλης.

«Τις προάλλες μου είπαν ότι ένας κύριος, γεννηθείς το 1919, νοσηλεύτηκε διότι βρέθηκε θετικός στην COVID-19. Ο κύριος αυτός είχε καλή διάθεση και έγινε γρήγορα η μασκότ του νοσοκομείου», δήλωσε η του Ρίμινι.

«Χθες το βράδυ με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι ο κύριος αυτός βγήκε από το νοσοκομείο. Στους καιρούς που ζούμε είναι πάντα καλό να δίνουμε λίγη ελπίδα» η η Γκλόρια Λίζι.

Η παραμένει η χειρότερα πληγείσα χώρα από την πανδημία του νέου κοροναϊού, μετά την .

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση