Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » ΗΠΑ: «Τέλος» οι εκπομπές για τον Τσάρλι Ρόουζ μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση
ΗΠΑ: «Τέλος» οι εκπομπές για τον Τσάρλι Ρόουζ μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

ΗΠΑ: «Τέλος» οι εκπομπές για τον Τσάρλι Ρόουζ μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Το CBS, το PBS κι το νακοίνωσαν ότι αναστέλλουν τη μετάδοση των εκπομπών του Τσάρλι Ρόουζ, ενός από τους διασημότερους τηλεοπτικούς παρουσιαστές στις , γνωστού για τις αποκλειστικές συνεντεύξεις που εξασφαλίζει, έπειτα από ένα δημοσίευμα της εφς The κατά το οποίο οκτώ τον κατηγορούν ότι τις είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά στο παρελθόν. Ο Ρόουζ εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία ζήτησε συγ για την «απρεπή συμπεριφορά του».

Τα δίκτυα δεν άφησαν καμιά αμφιβολία για την αιτία που διακόπτουν τη μετάδοση των εκπομπών του Ρόουζ. «Αυτές οι καταγγελίες είναι εξαιρετικά ενοχλητικές και τις παίρνουμε πολύ σοβαρά», ανέφερε το CBS News σε δελτίο Τύπου του. Ο 75χρονος Ρόουζ είναι συμπαρουσιαστής της εκπομπής This Morning και συνεργάτης της εκπομπής 60 Minutes.

Μολονότι ο Ρόουζ «ζήτησε ειλικρινά συγ για την απρεπή συμπεριφορά του» και τόνισε πως «αισθάνεται τρομερά άβολα» διότι «συμπεριφέρθηκε χωρίς την απαραίτητη ευαισθησία μερικές φορές και αναλαμβάνει την ευθύνη για αυτό», αμφισβήτησε την ακρίβεια των γεγονότων που καταγγέλθηκαν σε βάρος του προσθέτοντας «δεν πιστεύω ότι όλες αυτές οι κατηγορίες είναι ακριβείς», διότι «ένιωθα πάντα ότι τα αισθήματα ήταν αμοιβαία, αν και τώρα συνειδητοποιώ πως έκανα λάθος».

Το νέο σκάνδαλο προστίθεται σε μια σειρά ανάλογων αποκαλύψεων που έχουν σαρώσει τους χώρους του κινηματογράφου, των μέσων ς, αλλά και της πολιτικής.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση