Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » ΗΠΑ: Προειδοποίηση για επίθεση της Αλ Κάιντα, πριν τις εκλογές
ΗΠΑ: Προειδοποίηση για επίθεση της Αλ Κάιντα, πριν τις εκλογές

ΗΠΑ: Προειδοποίηση για επίθεση της Αλ Κάιντα, πριν τις εκλογές

Προειδο για πιθανά χτυπήματα της Αλ Κάιντα, μια μέρα πριν τις εκλογές, απέστειλαν οι προς τις αρχές της Νέας Υόρκης, του Τέξας και της , σύμφωνα με το δίκτυο CBS.

Δεν έχει γίνει, ωστόοσο, γνωστό σε ποιες  περιοχές θα μπορούσε να συμβεί ένα τέτοιο χτύπημα αλλά οι υπηρεσίες φαίνεται να ειδοποίησαν την αντιτρομοκρατική να βρίσκεται σε επαγρύπνιση.

Το σενάριο αυτό επιάζει το ήδη σκοτεινό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από την κόντρα των δύο υποψηφίων και τις θεωρίες που θέλουν Ρώσους και άλλες μυστικές πολιτικές δυνάμεις να παρεμβαίνουν στις εκλογές.

Κρατικές και ομοσπονδιακές αρχές, βρίσκονται ήδη σε μια κούρσα ενίσχυσης και ς  των εκλογικών ηλεκτρονικών συστημάτων και θωράκισης των πόλεων, υπό το φόβο τρομοκρατίας και ταραχών.

«Το , συνεργαζόμενο με τους ομοσπονδιακούς πολιτειακούς και τοπικούς ομολόγους μας, μοιράζεται και αξιολογεί πληροφορίες σε καθημερινή βάση και θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τους εταίρους του στην κοινότητα της επιβολής του νόμου και των πληροφοριών για να εντοπίσει και να αναχαιτίσει οποιαδήποτε εν δυνάμει για τη δημόσια », δήλωσε στο CBS ανώτερος αξιωματούχος του .

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση