Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΣΜΟΣ / ΗΠΑ: Προειδοποίηση για επίθεση της Αλ Κάιντα, πριν τις εκλογές
ΗΠΑ: Προειδοποίηση για επίθεση της Αλ Κάιντα, πριν τις εκλογές

ΗΠΑ: Προειδοποίηση για επίθεση της Αλ Κάιντα, πριν τις εκλογές

Προειδοποίηση για πιθανά χτυπήματα της , μια μέρα πριν τις εκλογές, απέστειλαν οι προς τις αρχές της Νέας Υόρκης, του και της , σύμφωνα με το δίκτυο CBS.

Δεν έχει γίνει, ωστόοσο, γνωστό σε ποιες  περιοχές θα μπορούσε να συμβεί ένα τέτοιο χτύπημα αλλά οι φαίνεται να ειδοποίησαν την να βρίσκεται σε επαγρύπνιση.

Το σενάριο αυτό επισκιάζει το ήδη σκοτεινό που έχει δημιουργηθεί από την κόντρα των δύο υποψηφίων και τις θεωρίες που θέλουν Ρώσους χάκερ και άλλες μυστικές πολιτικές δυνάμεις να παρεμβαίνουν στις εκλογές.

Κρατικές και ομοσπονδιακές αρχές, βρίσκονται ήδη σε μια κούρσα ενίσχυσης και προστασίας  των εκλογικών ηλεκτρονικών συστημάτων και θωράκισης των πόλεων, υπό το φόβο τρομοκρατίας και ταραχών.

«Το FBI, συνεργαζόμενο με τους ομοσπονδιακούς πολιτειακούς και τοπικούς ομολόγους μας, μοιράζεται και αξιολογεί πληροφορίες σε καθημερινή βάση και θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τους εταίρους του στην κοινότητα της επιβολής του νόμου και των πληροφοριών για να εντοπίσει και να αναχαιτίσει οποιαδήποτε εν δυνάμει για τη δημόσια ασφάλεια», δήλωσε στο CBS ανώτερος αξιωματούχος του FBI.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρυσό μετάλλιο για τον Ανδρέα Κεχαγιά #ΑνΚεχαγιάς - https://t.co/SnEQ75ARzJ -

  • Ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων του ΔΣ του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου  Παλιουρίου - Ο Άγιος Νικόλαος … - https://t.co/alJQf7LY7F -

  • #Γαστροσκοπήσεις -κολοσκοπήσεις στη  Σκόπελο #Γαστροσκοπήσεις - https://t.co/8WIXIwqx5x -

"Αλιεύοντας" την είδηση