Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » ΗΠΑ: Εκτιμήσεις για νίκες Τραμπ και Χ. Κλίντον
ΗΠΑ: Εκτιμήσεις για νίκες Τραμπ και Χ. Κλίντον

ΗΠΑ: Εκτιμήσεις για νίκες Τραμπ και Χ. Κλίντον

Ο τόνλντ , υποψήφιος γι το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού τος, στις θεωρεί τον εαυτό του, ως τον πιθανό τελικό υποψήφιο του κόμματος, για τις προεδρικές που θα πραγματοποιηθούν στις 8 οεμβρίου.

Ο εκτιμάται ότι θα είναι ο νικητής του προεκριματικού κύκλου για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, στο Ντέλαγουερ, αλλά και το Ροντ Άιλαντ, σύμφωνα με τις προβλέψεις των τηλεοπτικών δικτύων FOX, CBS και MSNBC.

Η , υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών εκτιμάται ότι θα είναι η νικήτρια των προκριματικών κύκλων στην Πενσυλβάνια, αλλά και το Ντέλαγουερ, σύμφωνα με τις προβλέψεις των τηλεοπτικών δικτύων, CNN, FOX και CBS. Επίσης η Κλίντον εκτιμάται ότι θα είναι η νικήτρια και στην πολιτεία του Κονέκτικατ, σύμφωνα με την πρόβλεψη των τηλεοπτικών δικτύων MSNBC, NBC και FOX.

Ο Μπέρνι Σάντερς, συνυποψήφιος της Χίλαρι για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, εκτιμάται ότι θα είναι ο νικητής του προκριματικού κύκλου στο Ροντ Άιλαντ, σύμφωνα με τις προβλέψεις του τηελοπτικού δικτύου NBC, αλλά και του πρακτορείου ειδήσεων AP. Ο Σάντερς δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον προεκλογικό του αγώνα, “μέχρι την καταμέτρηση της τελευταίας ψήφου.”

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση